Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hos min kæreste hænger job på træerne..

han er uddannet maskinmester, og lige pt sjeler han med båd ude 14dage hjemme nogle timer som juniormester.. han tager 4 ture adgangen og har været væk mere eller mindre hele året.. han kommer hjem i nat/morgen tidligt og skal have fri i 6 uger da båden skal fornyes.. meeeeeeen sådan ville det ikke helt, en eller anden mand ringede for et par dage siden om han ville komme med dem og få fast chanche, han takker ja (da han ikke trives i sit nuværende job) selvom lønnen er lidt mindre.. MEN igen idag ringer en eller anden mand om han gider at komme med dem som 1.mester (han har snakket om at spørge der, men har lukket muligheden at komme med) og får tilbudt jobbet og han takker MEGET glad ja.. :) men med stor lønforhøjelse.. men her sidder jeg tilbage lidt ked af det, da det kan gå yderlige 3mdr til jeg kommer at se min kæreste igen og børnerne deres far.. men tilgængeld har han lige længe fri med løn.

28-03-2012
laksepige
laksepige

ja dejligt at de spørger efter ham. .:)

ja vi er vandt til at han er meget væk men havde glædet mig til han skulle være hjemme i 6 uger, men jeg bliver selvfølgig glad når haan for et arbejde som han ønskede, særligt når han ikke trivedes.. så bedst af alt om han trives og bliver glad..:)

men han kommer også at være mere/længere hjemme adgangen som også er stort plus :)

29-03-2012
laksepige
laksepige

Skønt for jer at han er så eftertragtet:))

jeg håber da bare ikke for jeres familie, at han skal være lige så meget væk.....Men det er i måske efterhånden vant til????

K.Jannie

29-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Sikke en luksus sådan at kunne vælge og vrage - gid det var mig *SS*

Dejligt for ham, og på sigt også for dig - du skal bare lige vænne dig til tanken ;o)

29-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...