Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jeg må være blevet skør!!!

Eller også har jeg bare fundet min "hylde" :o) Er for 14 dage siden startet på nyt arbejde (sundhedsplejerske på et asylcenter). Egentlig havde jeg regnet med (og allerede aftalt med min arbejdsplads) at jeg holder fri de 3 dage før påske (fedt helt selv at bestemme hvornår jeg vil holde fri/ferie). Men nu har jeg alligevel valgt at tage på arbejde mandag. Jeg har nemlig 2 nyfødte jeg skal se på mandag (den ene (i dag 14 dage gammel) har jeg set 2 gange og den anden (få dage gammel) ser jeg for første gang imorgen) og synes at der ville gå for lang tid hvis jeg ventede helt til efter påske med at se dem igen. Tænk at man kan være så vild med sit job at man dropper en feriedag med familien for at tage på arbejde :o)

28-03-2012
Muster
Muster

Det er da lige præsis sådan et job vi alle ønsker os......super lækker føelse må det da klart være:))

K: Jannie

29-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Vel er du ej skør - du er 'bare' et enormt omsorgsfuldt og pligtopfyldende menneske, der vil dine medmennesker det bedste. Du har fået et fantastisk job, og som mor til 3 ved du også, hvor vigtigt og rart det er at få hurtigt kontakt og besøg af shpl., så derfor gør du det :o)

 

29-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Hvor er det skoent for dig, jeg er SAA glad paa dine vegne :O)

29-03-2012
schweizmor
schweizmor

Synes det er dejligt at høre, at der er den slags folk stadig der nyder deres job så meget. Det er ikke hver dag man høre om det. Det er stort.

29-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...