Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Svigerfar er meget syg :o(

For at gøre en lang historie kort, så blev svigerfar syg med lymfekræft i september sidste år, helt præcis 14 dage efter sin 60 års fødselsdag. Han kom i behandling, og har ikke på et eneste tidspunkt være syg af hans kemo- hvilket også er rigtig godt. Men for en månede siden skulle han indlægges og have den sidste kemo kur samt blodplader og det gik også fint de første 14 dage. Men så gik det da også bare ned af bakke, han kom på intensiv for 9 dage siden og var MEGET tæt på at dø, han har fire virusser i kroppen plus roskilde syge og nul imunforsvar= dårlig coctail. Tordag sidste uge fik vi afvide han ikke havde mere kræft i kroppen og de følgene dage begyndte han infektions tal at falde, og de hvide blodlegmer at stige- rigtigt godt, og han begyndte at vågne mere op og komme ud af respiratoren, kunne lave lit fis osv. Men da vi kom derud idag havde han desværre fået vand i lungerne og kunne dårligt trække vejret, det at løfte en kop var en stor udfordring :o( kl 16 idag fik vi afvide han var kommet i respiratot igen, og han havde sagt han ikke gad kæmpe mere. F... det er hårdt at stå på side linien og se han kæmper for livet, og lige så hårst at se min elskede mand SÅ ked af det. Ved ikke lige hvad jeg vil med dette indlæg, men en rigtig stor lettelse at komme af med alle mine frustrationer.

29-03-2012
10na73
10na73

tak for kram. Var derude idag, og det var SÅ frygteligt. han var blevet så dårlig igår at han faktisk havde fået hjertestop, derfor han var lagt i respirator igen- denne besked havde min mand ikke fået og det beklagede de meget. Tænk hvis han var gået bort?

Idag havde lægen været på stuegang og fik en snak med min svigerfar, og han var så relevant at han takkede ja tak til behandling,de sagde at de treoede på han klarede det ellers ville de ikke tilbyde ham den behandling.

MEN da vi så kom derud vendte han på en tallerken, han ville ha tuben op og han ville ikke leve mere, han ville ha sygeplejersken skulle kontakte en advokat og så  skulle vi allesammen være til stede. Lægen vurderede at han ikke var ved sin fulde fem og gav ham noget morfin- tænk de var fire mennesker til at holde ham for han ikke skulle rive den tube ud af halsen.

Vi ved at det er den tube der går ham på så jeg fik spurtg idag og man ikke kunne lave en  tragestomi, det kunne de godt evt på mandag for han havde nogen høje tal (thrombocytter) så de turde simpelthn ikke gøre det idag.

Og så fortale lægen også at hvis min svigerfar gentagende gang- vel og mærket relevant fortæller han ikke ønsker at leve mere, så må de og vi respektere dette, det log og helt ud :o(

Endnu engang fedt man kan læsse af her, mænd er godt nok ikke særlig god til at snakke føelser, så godt man kan få det skrevet ned her.

Og ander faktisk slet ikke om i kan følge det jeg skriver eller om det er alt for rodet :o(

30-03-2012
10na73
10na73

Åh, hvor jeg føler med jer!
Håber han fortsat å finde kræfter til at kæmpe og at han må vinde!

Kram herfra!

30-03-2012
Bir
Bir

Lyder ikke sjovt. Men samtidigt lyder det som om han er en fighter som har klaret at kæmpe mens han fik kemo... At han nu er lagt med respirator kan have store fordele for ham, selvom det lyder og virker voldsomt. Med flere bakterier i kroppen, så har hans krop rigeligt at kæmpe imod, når så også vejrtrækningen er påvirket er det ekstra hårdt og hans krop udmattes. Ved at lægge ham til at sove og tilslutte en respirator vil man skåne hans krop og hjælpe ham med at bekæmpe sygdommen uden han afkræftes yderligere fordi han også skal kæmpe med vejrtrækningen. Nu får han den ilt hans krop har brug for i kampen mod sygdom og han bruger ikke selv unødige kræfter.Rigtig god bedring, håber han vinder kampen...

30-03-2012
mor1973
mor1973
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...