Spændt på jdm besøg idag

Ja om 30 min kører vi til jordemor. JEg er noget spændt. Jeg har simpelthen så mang spm jeg ønsker svar på. Så forhåbentlig kan jag få ro igen :) JEg vil rigtig gerne hører mere om vendingsforsøg og om kejsersnit. Muligheden for at få en rundvisning på fødegangen uden 117 andre, da jeg ikke har været der siden vi mistede og er bange for at gå i panik, hvis jeg skal føde naturligt. snakke om indlæggelse hvis jeg skal igangsættes. min moderkage er begyndt at afkalke (virker ikke i visse områder), hvilke konsekvenser kan det have? Jeg er født med en MEGET kort navlestreng (så kort at jeg ikke kunne komme op til min mor) kan det være derfor han ikke vender sig, kan hanhave det samme? Han har jo ikke rykket sig en mm i snart 9 uger. Jeg lå også forkert. ja.. 7000 ting og det kan da være at jeg er for tidligt på den mht fødselsspm. Men mangler bare ro og en lille smule afklaringer til trods for alle hvisserne.. Så er spændt på hvor meget jeg får ud af det i dag og ikke mindst, hvad mon hun vurdere ham til :)   Mette 32+3

30-03-2012
Minnie83
Minnie83

og jo så får vi en privatrundvisning den dag fødselsplanen skal lægges :D

30-03-2012
Minnie83
Minnie83

Så er vi hjemvendt igen (vi skulle lige handle ind ;oP )

Det var et utrolig dejligt besøg ved jordemoderen.

Vi fik snakket om fødslen, mine bekymringer osv. Vi får en tid efter påske på viborg sygehus, hvor vi skal snakke med en jordemor deroppe, som tager sig af fødsler der kan være vanskelige eller hvis forældre har haft ubehagelige oplevelser, som vi har. Vi skal lave en fødselsplan sammen med hende, eks. var det ikke noget problem at, hvis jeg skulle sættes igang, så blev jeg bare indlagt fra starten. Men alle mine bekymringer blev bare taget hånd om, og der bliver lagt en "hvis-nu-plan" så jeg ikke skal bekymre mig.

Der er dog den detalje at han stadig ligger forkert og har ikke rykket sig en mm. Måden han ligger på og hans str. gør at hun ikke helt troede på at han fik sig vendt. men som hun sagde "man må jo ikke ligge hovedet på blokken i mit job - men jeg tror ikke han vender sig". Hun sagde at det kunne være en mulighed det med navlestrengen - det så man nogle gange. Men vi ved det jo ikke. mht. min moderkage skal vi lige få det tjekket d. 27 april til scanningen vi har der.

Vi skal til scanning d. 27 og muligvis have ham vendt. Hvis det ikke kan lade sig gøre eller vi vil vælge det fra - så ender det med kejsersnit. Vi skal iværtfald sætte næsen op efter en af de to løsninger.

Men en dejlig stor dreng der blev vurderet til 2200 gram :oD han når nok omkring de 4 kg.

Ja - en masse svar på alle mine spm. :)

30-03-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...