Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mænd og

deres mangel på velmenende ord... Eller noget.. Jeg har i dag været hos frisøren, blev blot klippet.. Men da jeg har kort hår syntes JEG jo godt det kan ses når det er blevet for langt og det derefter er klippet noget kortere igen... På vej hjem efter at have hentet min bonussøn, spørger han indtil noget og jeg siger jeg har været hos frisøren, hvortil min mand svarer "nå ja, det har du jo også, det havde jeg ikke set" Øh nej, det er så bare meget tydeligt at jeg er blevet klippet, men skidt nu med det.. Jeg bliver normalt ikke "stødt" over sådan en kommentar, men da vi her hjemme har haft rigtig meget at se til og stadi har meget at se til, så har vi glemt hinanden, vi arbejder på det og er begge helt klar over situationen.. Jeg blev bare så overrasket over hvor "ked af det" jeg blev over den bemærkning lige i dag.. Og da vi så efterfølgende var i Nørreportcentret, lagde jeg mærke til mindst 3 par, hvor konen lige fik et bette klaps bag i og jeg blev sådan helt "rørt" over det.. Og så savner man det jo bare... Glæder mig til der kommer lidt ro på og vi igen kan begynde at huske hinanden lidt mere... Husker I hinanden i hverdagen?????

30-03-2012
nettenus21
nettenus21

10na73: Det kan du uden tvivl have ret i, med hvilken familie man kommer fra..

Ingen af os har sådan været omgivet af kys og kram i utide og det mærkes "desværre" på min mand, han er en god far, men ikke en af dem som kysser og krammer "bare fordi han lige får lyst"...

Det gør jeg derimod..

Min mand har egentlig været nogenlunde til at vise han elsker mig, men med alt det der har været her på det sidste, så bliver jeg godt nok i tvivl ind imellem og han er en typisk mand som helst ikke snakker om det, han er med på vi har glemt hinanden, men han er ikke meget for at snakke om det..

Nej vi snakker ikke om det hele tiden, langt fra, men ind imellem er det nødvendigt jo..

 

Idag inviterede jeg ham ud og spise efter børnene var blevet afleveret hos famserne og i morgen har jeg købt ind til noget lækkert mad, så syntes jeg prøver....

Hvad kan man ellers gøre ???

02-04-2012
nettenus21
nettenus21

Vil sige jeg prøver, men er desværre ikke så go til det som min mand er :o(

Og det ender nogle gange i konflikter. For jeg er jo slet ikke i tvivl om han elsker mig, men han bliver til gengæld i tvivl om jeg elsker ham. Og det er bestemt ikke tilfælde, jeg elsker min mand lige så meget som jeg gjorde for 21 år siden.

Er desværre bare ikke så god til at vise det. Ved ikke om det har noget at gøre med ens opvækst? han kommer fra en kærlig familie, jeg er derimod vokset op i en familie hvor mine forældre aldrig har fortalt mig at de elskede mig, det er først i mit voksen liv min mor meget meget meget sjælden fortæller hun elsker os ( mine børn og jeg )

30-03-2012
10na73
10na73
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...