Det er da bare slet ikke til at regne med nu altså!!!

Som nogle af jer har rådet mig til, så har jeg nu anskaffet mig en hulens masse ægløsningstests... Jeg er bare klar til at gå igang med de hersens tests efter min mens - som jeg løvrigt sku ha haft igår.. Jeg er aldrig gået over tid - udover da jeg var gravid - men den er ikke kommet endnu.. Så ku man godt tænke YES så er den der sgu, men næææ nej... Jeg har nu taget 2 test - en igår og en idag og de er så negative som noget kan være... Så er det skisme da heller ikke nemt altså.. Nå bare lidt brok fra mig:)

01-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

:) Et januarbarn skal være mere end velkommen:)

04-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Nå øvøv har lige fået mens.. Typisk når jeg lige har sendt manden afsted efter flere test:) Nå vi prøver bare igen... Så igen julebebs på vej her fra. Det ville måske alligevel også passe dårligt, eller noget:(

04-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg er løbet tør for tests:) og jeg er på arbejde til kl 20, så når jeg har fri har alt jo lukket:-/ Men det ku da være jeg sku sende manden afsted når han har fri:)

04-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Men jeg hååber stadig, selvom jeg egentlig har svært ved at tro på det:-/

04-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Hej Sanne..

Stadig intet nyt:-/ Ingen mens på trods af mens-lignende smerter og jeg har ikke testet igen , såøh... Jeg tænker at jeg vil prøve igen i næste uge, hvis jeg stadig ikke har fået mens:)

04-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Mange tak i søde kvindfolk;)

02-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Kan godt se jeg bare må vente og se tiden an... Har nemlig stadig ikke fået mens.. Hmm. Håber selvfølgelig at den udeblivende mens betyder graviditet, men pt viser testen jo ingenting, såøh..

Nå men vente vente:)

02-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg ved udemærket hvor svært det er at tænke på andet har selv stået i din situation. Efter vi havde mistet tænkte jeg også bare at jeg var nødt til at blive gravid igen havde en app på min mobil til at holde styr på mens og sex. Det eneste jeg fik ud af det var en meget uregelmæssig mens. Da der næsten var gået et år på denne måde blev vi enige om at nu villle vi ikke fokusere på det mere og så vente nogle måneder med at prøve igen, cyklus efter blev jeg gravid, altså først da jeg faldt til ro i mit eget skind igen.

Stress over ikke at være blevet gravid kan godt gøre din mens meget uregelmæssig, på et tidspunkt gik jeg hele 2 uger over tiden, uden at være gravid.

Og jeg ved også godt at når folk siger det kommer når du har givet op eller tænker på noget andet faktisk kun gør at man tænker endnu mere på det, men prøv at bruge mere krudt på at forkæle dig selv og din kæreste, bare nyd hinandens selskab og kærlighed og se hvor tingene fører hen :)

Men håber som de andre at det bare er fordi testen synder :)


Idag er jeg 35+5.

02-04-2012
Ryoko
Ryoko
Baby på 6 måneder

Her synes jeg heller der ville ske noget..... Ville bare så gerne blive gravid..... Tænkte kun på det, snakkede næsten kun om det. Vi har ingen børn.... Så når jeg.til et punkt..... Hvor jeg tænker.... Hvis.der ikke.er sket noget inden den og den dato, så ville jeg begynde med ægløsningstest, men ellers bare nyde livet og drikke, gå i byen og sådan. Men det var det der skulle til her.... Nåede aldrig til det punkt..... For jeg skulle åbenbart væk fra det med at tænke på det, før der skete noget.
Er nu 26+5
Håber du snart ser 2 streger i testen.

02-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder

Mange tak DitteNielsen...

Jeg forsøger virkelig ikke at tænke over det - kan bare ikke:( Måske fordi jeg føler at en graviditet er det eneste, der kan få mig til at "komme mig" helt over min abort:-/

Jeg kan stadig ha dage, hvor jeg føler folk bare skal kigge på mig for jeg tuder. Jeg ser gravide maver og scanningsbillederalle vegne(lige på det punkt bander jeg facebook laaaangt væk)... Jeg føler mig som et dumt svin over jeg ikke kan være sådan oprigtig glad på folks vegne, når de glade kommer og fortæller at de venter sig.. Indeni ville jeg bare ønske at det var mig og jeg føler mig frarøvet noget...

Jeg vil bare såå gerne blive gravid så jeg kan få lagt den forpulede abort bag mig og glæde mig over noget nyt!

02-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Så der er håb endnu altså:) Har en veninde der faktisk først testede positiv i 9. uge.. Men hun vidste bare hun var gravid, testen ville bare ikke vise det...

Jeg håber:D

01-04-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...