Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvis jeres barn frøs pga. af jer

IIIIhhhh blev simpelthen så harm idag. En mor kommer med sin datter på 2år vil jeg gætte på. Datteren sidder i en paraplyklapvogn. Hun rystede og græd fordi hun frøs så meget. Hun havde et på knickers på, strømperne var trukket så langt op de kunne, og alligevel kunne jeg se hendes små barer ben!! Jeg kan sagtens komme i tvivl om Marius har for lidt, eller meget tøj på, men det er vidst bare hønsemoderen der kommer op i mig, og inderst inde ved jeg godt det er passende. Og hvis jeg endelig er i tvivl, så ville jeg pakke en trøje til ham, men han sidder trods alt under dynen i barnevognen. OG HVIS JEG ENDELIG HAVDE GIVET HAM FOR LIDT TØJ PÅ AF ÉN ELLER ANDEN ÅNDSVAG GRUND, SÅ VILLE JEG DÆLE DYTME DA TIL HVER EN TID TAGE MIN JAKKE AF OG PAKKE HAM IND I DEN!!!! Det er jo ikke hans skyld hvis jeg har givet ham for lidt tøj på! STAKKELS STAKKELS LILLE PIGE!! Nå har en masse jeg skal ha for hånden, jeg har nemlig ferie. Marius er i vuggeren, og manden har første arbejdsdag. Så er helt alene hjemme! (og har lige været ude og købe en (rigtig) klapvogn )

02-04-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Ha ha Fissan, den havde jeg set komme fra dig af ;o) Og du har da ret! Jeg ved ikke om det var den 2 åriges eget tøjvalg, eller om mor bare ikke lige havde overskuddet til at klæde sit barn ordentlig på, men når et barn græder og ryster af kulde, ja så er det da forældrenes pligt at passe på barnet. Var bare rystet og syntes jeg ville ytre min choktilstand herinde. 

Og ja måske er det spild af energi at blive harm på andres bekostninger, men når man høre et barn græde, også hvis det bare er fordi de ikke kan få deres vilje, ja så kigger man da lige op og ser hvad der foregår.. -det gør jeg ihvert fald.

-AogF, ja det har du også ret i. Det første jeg gør er at tage tøjet af Marius i shopping, for netop hvis jeg har det varmt, så har han det formodentlig også.

Rigtig fine foreslag med backup skiftetøj og sko.. det skal jeg helt sikkert huske!

02-04-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Tjaaaa, tjooo, jeg har såmænd haft min store søn på strømpesokker i snevejr til børnehvae. Godt nok i bil, men han skulle stadig gå ud og ind i 10 cm. sne på strømper, fordi han nægtede at have støvler på (var omkirng 2½ år). Jeg gad da simpelthen ikke bruge hele morgenen på den kamp, så afsted i strømper *G* Det har så IKKE været et problem siden, og nu er han snart 8 år ;o)

Som udgangspunkt hjælper jeg mine unger med at finde tøj til årstiden, men hvis nu der bare LIGE er noget særligt, jam så sørger jeg for at have noget andet/ekstra eller tæppe med *SS*

Gider nu ikke spilde energi på at blive harm over, hvad andre gør lige i den henseende ;o)

02-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Inden man bliver harm, kunne man måske overveje, om det, som Fissan skriver, at pigebarnet havde insisteret på at have netop de bukser på? Måske orkede moderen ikke lige DEN kamp den dag? :)

Sådan en har jeg nemlig også. Har gået i kortærmer det meste af vinteren, og det var først efter en mellemørebetændelse OG halsbetændelse, at hun lyttede til sin mor :/

Men på den anden side, så kunne det have været mig i torsdags.

Havde set alle de andre børn rendte rundt kun i deres termotøj først på ugen, så da det var lunt OG han er et meget varm barn, så fik han kun det på (som overtøj), og da jeg hentede, så fik jeg at vide af pæd., at de havde givet ham ekstra trøje på, da han frøs. Følte mig ikke nøjagtigt som den bedste mor den dag :(

02-04-2012
tulle97
tulle97
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...