Skal, skal ikke..

Hejsa allesammen..   Jeg har i de sidste par uger været meget i tvivl om jeg ville ha kønnet af vide.. Manden og jeg var ellers fra start enige om det skulle være en overraskelse..  Men jeg er så meget i tvivl om jeg vil ha det af vide.. Har prøvet lidt at se på foredele og ulemper, men kan ikk finde ud af det.. Manden vil helst stadig gerne være overrasket hvor jeg tværtimod nok er mest til at få det af vide.. Han siger at det er op til mig om vi skal have det af vide, og det vil jo helt sikkert hælpe en del på alt det der foregår oppe i hovedet (spekulere for meget).. Jeg skal scannes i næste uge, så blir jo nødt til at ha taget en beslutning inden da.. Hvad gjorde i og hvorfor??   3 Christina

02-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Stort tillykke med at det bliver en dreng

12-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder

Tak skal i ha :D Er glad for at jeg faldt for fristelsen :P

11-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Jeg kan godt forstå at fristelsen var for stor*S* jeg har selv fået det afvide ved 3 af mine graviditeter:)

Tillykke med at det bliver en lille dreng:))

11-04-2012
janniesevik
janniesevik

Lige en lille update herfra..

Var til MD scanning idag.. Alt så fint ud så det var rigtig dejligt.. Med hensyn til køn, fik jeg lov at få det af vide.. Og min fornemmelse var ganske rigtig.. Vi venter os en dejlig lille dreng til august.. Det blir så fantastisk.. Det var rart at få det fastslået en gang for alle..

Men rigtig god dag til jer alle.. :)

11-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Vi var også meget i tvivl om vi ville vide det, men da vi lå på briksen til scanningen kunne vi simpelthen ikke vente alligevel :) Vi glædede os bestemt før scanningen, men der skete ligesom et eller andet da vi fik set at guldklumpen var en lille pige, og det var helt ubeskriveligt hvor glade vi blev og bare glædede os rigtig, rigtig, RIGTIG meget :) En fantastisk oplevelse :) Vi var helt sikkert blevet lige så glade hvis det havde vist sig at være en dreng, men det at få kønnet at vide, gjorde at vi, især kæresten, kunne forholde os til den lille baby inde i maven og endelig kalde hende noget andet end det og den :) 

Mht. indkøb har vi forsøgt at købe så mange ting i kønsneutrale farver som muligt, så det også duer til en evt. nr to. Det er praktisk at vide med tøj, da vi har lånt os til meget, som vi har haft god tid til at få vasket og sorteret i, inden den lille prinsesse melder sin ankomst :) Hold endelig igen med at købe tøj til den lille, jeg er blevet meget overrasket over hvor meget der falder af rundt omkring af både nyt og gammelt :) 

Tillykke med graviditeten og rigtig god fornøjelse til scanningen :)

03-04-2012
Kristineq
Kristineq

Hos os var hun ikke u tvivl om hvad køn det ville blive ellers ville hende der scannede mig ikke sige hvad det blev. Smiler.
Rigtig mange af de tanker jeg havde inden vi vidste kønnet er forsvundet

03-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder

Altså tøjet er ikke en vigtig faktor for mig, manden er ligeglad med tøj, og navnene har vi fundet og er stort set enige i alt, pånær om vi skal ha det af vide.. Er bare sikker på jeg ville kunne forholde mig bedre til det hvis jeg ved det.. Jeg ved godt at de kan sige det blir det ene og at det så kan vende rundt, så har nok ikke tænkt mig at købe alt for meget i enten den ene eller den anden farve.. Er sikker på vi nok skal nå at få det tøj vi skal bruge efter fødslen :)

03-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Her valgte vi først ikke at skulle vide det. Men inden dagen for.MD scanningen kom havde vi taget en ny beslutning da jeg lige som dig.tænker meget. Det har gjort det meget nemmere for mig og navnet er også på plads. Vi skal have en lille dreng.i.starten af.Juli.
Men i skal nok blive enige om hvad.der er.bedst for jer.
Held og lykke.

03-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder

Vi vil ikke vide det og er nu ovre mine to scanninger så vi får det ikke at vide.

Jeg ville gerne vide det i starten fordi jeg kunne købe tøj efter hvad vi skulle have, men der findes faktisk en del tøj i neutrale farver så det ikke er nødvendigt. Medmindre du selvfølgelig er til at det hele skal være lyserød eller lyseblå...

Jeg synes det er lidt sjovt og spændende ikke at vide hvad det er, men føl efter hvad du vil have det bedst med, svaret kommer nok til dig.

03-04-2012
Christina9870
Christina9870

Mange tak for alle jeres svar.. Der bliver snakket om det en imellem nu her og vi argumentere vist lidt frem og tilbage, men han tager ikke helt så meget afstand fra det mere som han gjorde i starten. Så tror umiddelbart det først bliver besluttet på dagen, det med at det kun er mig der ved det holder ikke.. jeg kan ikke holde sådan noget inde for mig selv, selvom han godt nok har været inde over ideén måtte jeg sige med det samme at det ikke kunne lade sig gøre..

Men nu må se tiden lidt an de kommende par dage.. :)

03-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Vi tænkte ikke så meget over det første gang og var sådan lidt, når ingen havde noget imod det, så kunne vi jo lige så godt få det at vide. De var dog ikke helt sikre på en pige og min mand ville gerne have en dreng, så vi blev ved med at kalde hende for en dreng. Vi havde også 2 navne klar.

2. gang var jeg overhovedet ikke i tvivl om at det var en dreng, så det måtte vi bare vide, desuden endte det med at han først fik navn ret sent i graviditeten. Vi kunne simpelthen ikke blive enige om en navn vi kunne lide.

Så hvis der bliver en 3. gang, så skal vi også vide kønnet, bare for at vi ikke skal bruge alle de kræfter på at finde et drengenavn, hvis det ikke er nødvendigt.

02-04-2012
Randi2010
Randi2010

Som en af de få vi kender vidste vi ikke hvad vi vendtede, jeg syntes det var rigtig spændende og vente og nød faktisk ikke at vide hvad det var. Det var dog noget svært at købe noget tøj da der ikke er særlig meget at få i neutral, men vi fik da noget og pigebarnet har ikke manglet noget heller. Vi var enige fra start af at det skulle være en overraskelse. 

En af de ting jeg syntes var sjov ved ikke at vide det var, at alle var så skide kloge og gættede jo helt vildt, 95 % var så sikre på at det ville blive en dreng, men de måtte jo få af vide da jeg havde født at de havde taget fejl, det var en skøn pige der var kommet til os. Når vi engang skal have nr 2 er jeg klar på ikke at vide kønnet igen.

Om i skal få af vide hvad i venter er noget i skal være enige om.  Held og lykke med beslutningen:-)

02-04-2012
zille86
zille86

Ja men vi blir os nødt til at få snakket endnu mere godt og grundigt om det her i løbet af ugen.. for hvis han gir sig helt, er der joungen tvivl overhovedet :)

02-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

Søkoen

 

Hvordan fik du overtalt manden, så han var helt med på den? Det er min nemlig ikke, men siger det er min beslutning når alt når til alt..

02-04-2012
ChrisRod
ChrisRod

MorHeidi

 

Kan helt sikkert se fordelene i at vide det.. Tror også det ville lette en del mentalt, da jeg har så mange ting jeg går og tænker over.. Har en dårlig vane med at tænke/spekulere for meget over tingene.. Ved godt det måske kun kan hjælpe en lille smule på det, da det jo ikke er alt man kan lukke af for.. Men har jo som sagt en uges tid til at beslutte mig, og så sys jeg det ville være rart at høre andres oplevelser og menninger :) Så tusind tak...

02-04-2012
ChrisRod
ChrisRod
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...