Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jubiiiiii :-) er SÅ glad på min søns vegne :-)

Endelig er det længe ventede brev ankommet. Brevet med klasselisterne for 7. klasserne (klasserne bliver blandet fordi der kommer børn fra 3 små skole i nærheden). Og sørme om ikke min søn er kommet i klasse med de 3 drenge han har ønsket :-) Lige siden 1. klasse har der været mange problemer i hans nuværende klasse og han har aldrig rigtig fundet sammen med de andre drenge i klassen. Jo han har da været sammen med dem i skolen og leget med dem i frikvarterene. Men det sidste 1 1/2 års tid har han været meget sammen med nogle drenge fra de andre klasser. Så kan simpelthen ikke blive bedre nu hvor han fra august kommer til at gå i klasse sammen med sine 3 venner :-) Oveni det hele har vi så også fået datoen for hvornår han skal konfirmeres. Det bliver d. 9. Maj 2013 (Kristi himmelfarts dag), som også bare er HELT perfekt :-) Jubi jubii jubiiiiiiiiii :-)

03-04-2012
Muster
Muster

Ved nærmere inspektion af klasselisten, er han den eneste fra sin nuværende klasse, der skal gå i 7. a. Uha altså. Han får simpelthen en fantastisk mulighed for at starte helt på en frisk i timerne, men alligevel føle sig tryg fordi han skal gå i klasse med 3 gode venner.

Åh jeg kan da slet ikke få armene ned :-) Hvis ikke lige det var fordi sønnike gerne vil holde påskeferie, ville han gerne starte i skole i den nye klasse IMORGEN :-)

03-04-2012
Muster
Muster

Tillykke med det :-)

Hvor er det godt, at din drengs skoleønsker er gået i opfyldelse. Det er bare så vigtigt, også for mor og far, at vores børn er glade for at gå i skole. Håber han finder sig godt til rette i den nye klasse :-)

03-04-2012
6drenge
6drenge

Fedt Myklemyr :-)

03-04-2012
Muster
Muster

Det lyder da også bare helt fantastisk!!!!:))

03-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 8 måneder

Af pigerne er Jannie kommet i 7. c sammen med Nikoline Anne-Sofie og Ida K fra deres nuværende klasse. De andre 11 piger er fra Langholt, Grinsted og de andre klasser i Vodskov.

Casper er kommet i 7. a.

03-04-2012
Muster
Muster

Hvor dejligt!!! Så kan de sidste års skolegang næsten kun blive gode *SS*

 

Vi fik brev i lørdags om, at vores datter får lov at starte på den skole, hvor storebror går, selvom det ikke er distriktsskolen - wuhuuu hvor har vi også bare ventet med længsel på den besked!! Hun blev så glad, at hun fik tårer i øjnene - og mig med *SS*

Ellers havde det betydet endnu et skift for alle tre unger, og det kunne jeg bare slet ikke overskue.

03-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Super :) det lyder bare kanon :) Dejligt når det hele bare kører som det skal..

03-04-2012
snehvide
snehvide

Skal jeg løfte sløret for dig Langholt? (vi har jo fået alle klasselisterne)

03-04-2012
Muster
Muster

Hvor dejligt! Det betyder bare så meget, at ens børn har gode kammerater og trives der hvor de er!

03-04-2012
Bir
Bir
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...