Droppet barberingen?

Hej Tøser Kæresten og jeg sad lige og snakkede om barbering her i dag. og fortalte ham at jeg tror jeg vil droppe at barbere mig på benene og der nede, da jeg syntes min mave er kommet rigtigt meget i vejen. Heldigvis har han ikke noget i mod det, som han siger det jo kun i en periode og der må gerne bare være lidt vel trimmet der nede ;) - Kan jo alligevel ikke se hvad jeg foretager mig dernede, så det er vel også nok nemmest. Dog tror jeg at jeg ikke dropper helt barberingen på benene, nu vare det jo ikke så længe til det er sommer og benene kommer jo vel lidt frem til den tid ;) men ellers tror bare jeg dropper det generelt der hvor jeg ikke kan se eller nå mere :p Ville bare hører om i også har droppet barberingen, nu hvor i er/var gravide og maven begynder at være lidt i vejen?

03-04-2012
phillicia
phillicia

Jeg må godt nok erkende at jeg lod stå til mellem benene da jeg ventede mig og maven blev stor.. Jeg finder det utroligt grænseoverskridende, hvis min mand skulle hjælpe..

Men så fik jeg også set min mand med skæg, for vi har som andre her inde den stående aftale at hvis den ene lader stå til må den anden også;)

At han så den dag idag, 2 år efter at jeg har født, stadig har fuldskæg, da det rent faktisk så godt ud til ham, betyder ikke at jeg også har;)

Benene var jeg heller ikke ret meget efter, men jeg var så også størst i de kolde måneder...

Armene blev dog taget som altid.

04-04-2012
oOAKOo
oOAKOo

de gange jeg har været gravid har jeg forsøgt at føle mig frem til hvor der skulle barberes. Ikke helt nemt :-O

Tror også nogle gange jeg har smidt håndklædet i ringen og sagt til manden at han måtte hjælpe hvis han ville se på noget andet en urskov dernede.

 

Det ar været for min egen feminismes skyld at jeg har barberet mig selvom jeg var gravid. Når man ligner en hval forsøger man (sikkert forgæves) at komme til at se bare en smule feminin ud....

04-04-2012
heidibuhl
heidibuhl

Jeg må lige slå fast, at det ikke er pga. Jm eller andre, at jeg ikke bryder mig om at ligge med en urskov,som nogen måske læser det,men for egen blufærdigheds skyld:0))

03-04-2012
janniesevik
janniesevik

Her blev der også barberet gennem hele graviditeten, ja selv luge inden ci tog på fødegangen.. Jeg ku heldigvis "spejle mig" i blandingsbatteriet fra bruseren, så manden behøvede ikke hjælpe:)

03-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg har heller ikke droppet intim baberingen i nogen af mine graviditeter(nu 4. graviditet),jeg kan godt nok ikke se noget som helst,men jeg kan ikke klare taken om at høre sætningen ved fødslen,"så nu kan man se hoved,nåå nej ........." hehehe

Min mand har også været behjælpelig:)

K.Jannie

03-04-2012
janniesevik
janniesevik

Her er barberingen ikke blevet droppet i nogen af graviditeterne (3 stk), omend det til sidst har været en smule svært - men så har manden måtte hjælpe til *SS*

03-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Det skal lgie siges jeg er 27+1 i dag og har fået mig en dejlige stor pæn vom ;)

03-04-2012
phillicia
phillicia
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...