Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Puha, sikke et lægebesøg........

Jeg var idag ved lægen for at få underskrevet min mulighedserklæring (som i øvrigt var helt håbløs, der stod kun fakta og ikke noget om en plan fremover.....). Sad og snakkede lidt med lægen om det hele, om hvor forvirret jeg er osv. Hun var så ovgså lidt forvirret, da hun efter sidste konsultation egentlig synes jeg virkede til at have det lidt bedre, pludselig virkede rigtig skidt plus at hunkunne se, at jeg havde tabt mig..... Tog lige en ny test, og BINGO, jeg har så meget depression nu, at hun valgte at udskrive antidep. medicin til mig!!! Min læge udskriver IKKE bare medicin af nogen som helst slags, så både hun og jeg var lidt sådan 'oooh shit, wow, hvad skete der lige der'- agtige. Men hun 'tør' ikke se tiden an længere, og jeg har fået henvisning til en psykolog (har fundet en god én) - og på mulighedserklæringen står, at jeg er sygemeldt minimum 8 uger.....................Havde bare slet slet ikke set det komme så vidt...... Åh nu er der atter en million løse tanker i mit lille forskruede hovede, men mon ikke der er lys forude et sted................ Tak fordi I læser med *SS*

04-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Eiii! Det var sgu da en kedelig drejning det tog :-( Hold da op Mykle, kan godt forstå hvis det var et slag i ansigtet!

Knus til dig

04-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Tusind tak!! Og Muster, det er vidst en del af det nye libero, at svarene forsvinder *grrrrrrrrrrr*

Stump, du har vidst haft så rigeligt at se til selv de sidste par, så alt tilgivet ;o)

Har måske stadig svært ved helt at indse, at det står så galt til, men jeg må jo tage de proffessionelles ord for gode var - og jeg stoler meget på min læge, som heldigvis kender mig rigtig godt gennem 12 år!!

 

 

04-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Aj hvor pokker er mit svar henne!?!? Skrev et lang svar i eftermiddags!?!! Nå pyt, essensen af mit svar var sådan set også bare at give dig verdens største trøstekrammer OG et stort skulderklap fordi du har taget dig selv alvorlig og nu gør noget ved det.

Du ved hvor jeg er... *KRAM*

04-04-2012
Muster
Muster

Tak for krammer :o)

Jeg er stadig sådan 'øh nå, ooookayyyy' omkring det, men har været på apoteket efter medicinen og starter op i morgen tidlig. Så passer det med, at når de 3 ugers start-dosis er ovre, så har jeg i forvejen en tid deroppe, så kan vi lige snakke om, om jeg så småt kan mærke en effekt og hvad dosis så skal sættes op til.

Psykologen ringer jeg til efter påske, og så skulle det gerne starte op hurtigst muligt.

 

04-04-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...