Må jeg pylre lidt her?

Jeg er så snot forkølet og måtte gå syg hjem fra arbejde i går, da feberen overmandede mig. Derudover har jeg ondt i min højre arm, mest i skulderen, men også i underarm og lige under skulderbladet. Jeg faldt lige så lang jeg var i går, da jeg mødte ind på afdelingen. En sosu-hjælper var ved at vaske gulvet og så gled jeg på det våde gulv. Det var værst i håndleddet de første par timer, men nu tiltager smerterne i skulderen :-( Nå men jeg kan og skal jo ikke klage, for i går blev manden opereret for et spunget ledbånd i højre skulder og må intet lave med armen de første 6 uger og han har selvfølgelig værre smerter. Han klarer det dog fint. Jasmine er også syg og endte med at vi måtte en tur til vagtlæge, da hun ikke kunne trække vejret, nu hun er dog i bedring. Så jeg må bare klemme ballerne sammen og klare det der skal klares. Synes altså det er lidt hårdt :-(

05-04-2012
Lykken
Lykken

Jaaaa, min skulder har det meget bedre. Den klikker kun lidt, når jeg laver bestemte bevægelser.

Vælger dog at få det anmeldt som arbejdsskade alligevel, bare for at være på den sikre side.

08-04-2012
Lykken
Lykken

Tak, ja og som om det ikke er nok, så skal Elisabeth jo opereres på torsdag. Hun skal have kramperne ud. Begge ben bliver opereret samtidigt og hun kan ikke selv gå, når vi skal hjem igen :-(.

Og så er der jo under kun 1 måned til Jasmines konfirmation.

05-04-2012
Lykken
Lykken

Ja jeg må se at få en tid i næste uge ved læge så.

Det var bare ikke så slemt i går, men det er da kun gået den forkerte vej i dag. Der er flere bevægelser jeg ikke kan lave, for så gør det ret ondt.

Jeg har heldigvis ikke konstant ondt, for når jeg holder armen i ro, så gør det ikke ondt.

05-04-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...