Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

ejj nu må det holde. det må da snart være min tur !!!!

nej nu bliver jeg en smule frustreret !! jeg syns at alle rudt omkring miiig for børn !! jeg tror sku vi er oppe på 10 der har fået ellers skal have børn inden sommer !! jeg bliver altså sur når der bar ikke sker noget efter 5 måneder !! Jeg må ærligt indrømme at jeg er ved at være ret så utolmodig !! det kan da ikke passe at det er så let for alle andre !! :( og så siger de du skal bare lade være med at tænke over det. ja og hvordan vil du så have jeg skal gøre det smarte !! :( jeg er ved at blive bimbs !! man må ikk tænke på det eller snakke om det, det bliver man su da mere futreret over. og en tanke der ikke kan lade være med at strejfe mig er at tænk hvis jeg nu slet ikke kan blive gravid ??  sorry skulle bar lige have det ud

05-04-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

mange mange mange taaak for jeres svar !! jeg bliver jo helt optimistisk nu. det var lige det jeg havde brug for at høre. og det er rat at vide man ikke er den eneste :D

29-04-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

Først vil jeg sige, at jeg forstår din frustration!!!

Men når det er sagt, så er 5 mdr altså ikke længe at prøve... Hvis du har taget p-piller, tager det let et år inden det er helt ude af kroppen... Langt fra alle bliver gravide på nul komma fem (hvilket er træls når nu beslutningen om et barn er taget).

Vi prøvede i et år første gang... Jeg havde nødagtigt de sammen tanker som dig - tænk hvis man ikke kunne få børn!!! Da vi endelig var så heldige at det lykkes, aborterede jeg da jeg var 3 mdr henne... Jeg kan love dig, at jeg blev bims og skør af frustrationer!! Dernæst gik der 4 mdr inden jeg blev gravid igen - og har i dag den skønneste dreng på 2 år :)

Alt godt kommer til den der venter :). Men uha hvor kan jeg nikke genkendende til det du skriver!!!

29-04-2012
Gravid439
Gravid439

mange taak :D

29-04-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

Jeg tror det er vigtigt at stå ved sine beslutninger og ønsker.. Også når man tror man vil møde modstand..den største modstand er nok inde i dig selv,fordi du ik står ved dig selv fuldt ud.. Men heldigvis er der et sted her,hvor man ka lufte tankerne.. Og så får man nogle svar igen.. Nogen af dem føles rare og bekræftende,mens andre vil være ubehagelige og ikke det man ønskede.. Men måske alligevel noget man havde brug for..
Held og lykke med det hele.. :)

29-04-2012
MissRock
MissRock

tror bar oss det er svært for miig fordi jeg ikk rigtig kan snakke med det med " projekt baby" om, da vi jo er ret unge 20 og 21 så der ville nok ikke være så mange der ville støtte os. og kan heller ikk rigtig snakke med min psykolog om det. jeg er nok lidt bange for at mine forældre finder ud af det og vil prøve at tale miiig fra det.

29-04-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

Det ved jeg alt for godt! ;-) jeg har et imponerende net af negativitet bag mig.. Men når jeg kigger tilbage,så er det tydeligt at se,at de små øjeblikke med positive tanker har skabt noget godt tilgengæld.. Der skulle en lang og sej kamp til før jeg indså,at jeg er herre over mit liv og min lykke.. Det er ik lige nemt at praktisere altid,men jeg blir bedre og bedre.. ;-) jeg havde brug for professionel hjælp og vil ik tøve med at søge hjælp igen,uanset hvilken hjælp jeg har brug for.. For jeg er nået frem til,at jeg ikke bliver stærkere af at lukke smerten inde og gemme den væk.. Krise betyder noget i retning af: et problem der skal løses.. Eller en beslutning der skal tages.. Så det må man jo så gøre.. ;-) øvelse gør mester.. Og jeg har i sinde at mestre min lykke.. :-)

29-04-2012
MissRock
MissRock

det er bar svært at være positiv når det ikk vil lykkes. og så tager negativiteten over og som kvinder så ofte gør, gør det hele værre end det egenligt er !! tænker på alle de ting der er træls og kan gå galt i stedet for at være positiv, for jeg har meget at være positiv over. men min hjerne vil ikk se det !! så træls !! ed snart ikk hvad jeg skal gøre. for jeg ved jo godt der ikk kommer en positiv test hvis jeg er negativ hele tiden !!

29-04-2012
Annesvingel
Annesvingel
Barn på 2 år

Det må være så træls og frustrerende,at det man inderligt ønsker ikke vil ske.. Men måske er det nemmere at få positive oplevelser,hvis man vælger at fokusere på de positive ting.. Eksempelvis er du så heldig at ha fundet en mand,som ønsker at skabe en familie med dig.. :-) nogen gange skal man omstrukturere og flytte sit fokus.. I stedet for at fokusere på målet,så fokuser på midlet.. Jeres kærlighed ska nok avle et vidunderligt barn,hvis i husker at tænde op under den og tror på den.. Det vi sender ud i universet,det får vi tilbage.. Positivitet avler positivitet.. ;-) det er muligt,at du vil finde mit indlæg provokerende.. Men jeg vil bare hjælpe dig i at se de dejlige ting,som du helt sikkert også har! ;-)

29-04-2012
MissRock
MissRock

Selvfølgelig kan du det, du har bare ikke så let ved det som andre kvinder. Ved hvor frustrerende det kan være, da jeg har en del veninder som hurtigt blev gravide og nogle uden at det var planlagt, men hæng i det skal nok komme :)

05-04-2012
Christina9870
Christina9870
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...