Øhh - udflød med slim, gammelt blod og tyngdefornemmelse?!

Ja - så var vi i onsdag en tur på akut svangre (igen, igen) jeg havde overhovet ikke mærket liv i et døgn. hans hjerterytme var sund og stabil, men jordemoderen kunne heller ikke vække ham. 20 min på ryggen efter hun havde provokeret ham, havde han stdig ikke givet spark el. andet. Så kom hun med iskold saftevand, lagde mig på siden, provokerede ham igen, efter ca. yderlige25 min (så 45 ialt) vågnede han en lille bitte bitte smule. på 70 minutter havde han givet mig 3 bitte bitte små spark. Jeg havde haft en lille smule (meget lidt) slim med gammelt blod i, meget meget meget lidt. Selvom hjertet var stabilt ville hun gerne have en læge til scanne mig. Lucas havde det fint, der var fint med fostervand. De målte min livmoderhals pga tyngde fornemmelse: den var 3 cm - så det var flot. Vi blev sendt hjem igen. Igår - har jeg ikke mærket ret meget liv og havde svært ved at provokere ham. Men fik nogle spark så jeg nogenlunde tilfreds. Her fik jeg lidt mere slimet med gammelt blod i (men ikke mere end en lillefinger negl.) Jeg havde stadig tygndefornemmelse igår Så var jeg på toilettet her til morgen, så kom der bare masser af slim med gammeltblod i. jeg kunne tørre mig 4 gange før det holdte, har stadig en smule tyngdefornemmelse..Han er ikke særlig livlig i maven. Men de kunne jo se i forgårs at han havde det fint. Har i andre oplevet noget lignende???

06-04-2012
Minnie83
Minnie83

der kom igen en del for en time siden.. så tror min slimprop er gået. Men ja det er da træls med de bekymringer... Sidder og sprøver at shoppe tøj online så tankerne kommer andet steds hen.

06-04-2012
Minnie83
Minnie83

Vi har heldigvis kunnet provokere ham :oD dejligt. Så vi slår koldt vand i blodet ;o)

Men jo - mon ikke slimproppen er gået? er I andre gået i fødsel kort efter eller hvilken erfaring har i med det?

06-04-2012
Minnie83
Minnie83

Vi har valgt at give den lille mand her til i eftermiddag. Vi er lige pt ved at provokere ham med ½ liter isvand, reagere han ikke på det, så ringer vi.

de tog en urinprøve i onsdags, og der var ingenting i den :-)

06-04-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...