Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ideer til Polterabend ? :)

Jah, overskriften siger næsten sig selv.. :D Da jeg skal være brudepige for min svigerinde til hendes bryllup, skal der jo planlægges en polterabend.. :) Jeg kunne derfor godt tænke mig og høre, om i har nogle gode ideer jeg kan se lidt nærmere på? Gerne ideer til en fælles dag for det kommende brudepar, men også gerne ideer til dem hver for sig.. :) Håber i kan 'hjælpe' lidt.. Knus

06-04-2012
Nadia_88
Nadia_88

Welness, bowling, pudse sko i gågaden og tjene en skilling, golf undervisning, malke en ko hos en bondemand, lave pizza i en pizzaria, lave drinks på en bar, kører en kæmpe gravko,. Her er nogle ting jeg har været med til i en polterabend båede min og andres.

06-04-2012
moni
moni

Tja, der findes jo flere hjemmesider, hvilket måske er derfor Palles indlæg er blevet slettet. ;-)

Der er jo de almindelige, som mange har prøvet. Go-cart, kanotur, indspille en cd, danselektioner mv, dildoparty, paintball, puste glas.

Af de lidt mere utradiotionelle har jeg prøvet at have besøg af en coach eller hvad man nu skal kalde ham. Han lavede nogen teambuilding-øvelser og personlighedsøvelser med os.

Jeg synes at det bedste polterabend får man hvis man laver nogen ting sammen og det må gerne være nogen der ikke koster noget. F.eks. en aerobictime, kløve brænde, skifte hjul på en bil, malke køer, spille rundbold, linedancing-time, tur bag på motorcykel, spille wii (f.eks. singstar eller bowling), men det afhænger meget af hvad man har af kontakter, man kan trække på.

06-04-2012
Randi2010
Randi2010

Kommentarerne er fjernet af en administrator. Læs vores adfærdskodeks, hvis du vil vide mere.

06-04-2012
pallefromdk
pallefromdk
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...