Kan man godt tillade sig at bede gæsterne om at medbringe

Vi skal jo holde konfirmation og mine tanker er i øjeblikket på en sang, som AKBR er så sød at skrive for mig. Jeg tænker så i retning af at hvert eller hver andet vers bringer noget fysisk med sig. Fx. elsker jasmine at male og jeg vil gerne have et vers om dette og så skal hun have et staffeli med det maleri, som så skal males af alle gæsterne på selve dagen. Et andet vers skal så handle om hendes kærlighed for ugler. Jeg tænker så lidt om man kunne bede alle gæster om at medbringe en ugle af en art. Det kunne være en nøglering, lys, servietter eller noget andet, som selvfølgelig ikke behøver koste en formue. Så kunne vi nemlig alle til slut i verset rejse os og give hende ugler og synge noget i retning om hun mon nogensinde kan få nok.   Er det helt gakkelak? Og kan jeg tillade mig at bede gæsterne om at medbringe en ugleting?

06-04-2012
Lykken
Lykken

nå, min mor synes ikke jeg kan bede gæsterne om at medbringe ugler, så torsdag tager hende og jeg ud og ser om vi kan købe 17 ugler ;-)

08-04-2012
Lykken
Lykken

Dejligt at I ikke synes det er helt åndsvagt :-)

06-04-2012
Lykken
Lykken

Det synes jeg sagtens at du kan.

Jeg var til en 60 års fødselsdag, hvor vi fik sendt en kasse rundt med ugenr. på og så skulle hver gæst tage en uge, hvor de så skulle sende et egern til fødselaren, hendes passion er egern. Det blev lagt op til at en børnetegning af et egern også var Ok.

06-04-2012
Randi2010
Randi2010

Ja, vi får så max 10 gæster, hvis alle kommer, derfor er det vigtig at der bliver lavet noget sjovt og underholdende, så det ikke er så vigtig at vi ikke er så mange.

06-04-2012
Lykken
Lykken

hovslund, fisen går lidt af, hvis ikke alle er med. Vi bliver max 17 inkl. os selv(7)

06-04-2012
Lykken
Lykken

Åååh, det lyder godt. Jeg har det bare lidt skidt med at få folk til at bruge penge og tid på det, hvis de ikke vil. Jeg tror jeg vil spørge om de vil og så bare kæbe for dem, der ikke vil.

06-04-2012
Lykken
Lykken

Ellers skal jeg selv købe 16 uglesager, men synes også det kunne være sjovt at gæsterne selv fandt på.

06-04-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...