er han klar ?

Hej derude. Mig og min kæreste har snart været sammen i 2 år, og i starten af forholdet havde vi mange problemer. Jeg elsker self min kæreste meget, men nogen gange føler jeg bare at han ikke slet ikk er klar til at blive far, eller også er jeg bare blevet mere voksen efter jeg er blevet gravid. Er der andre der har det sådan? Min kæreste er dog 11år ældre end jeg, og har arbejdet meget med børn. Men det er bare nogle af hans holdninger til hvordan man skal opdrage et barn, jeg synes er langt ude. Håber han vokser med tiden som jeg selv.

07-04-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 3 år og 6 måneder

Du kan i hvert fald være sikker på, at de fleste mænd ikke rigtig fatter det, før babyen er der, mens du har en helt anden fornemmelse for, hvad der er ved at ske og også er påvirket af hormoner, som hans krop af naturlige årsager ikke rigtig er udsat for.

Endelig er det min erfaring at mere eller mindre langt ude holdinger til børneopdragelse, sjældent lader sig gøre i praksis, så man bliver tvunget til at finde nye når man får børn, selv om der jo også er stor forskel på børneopdragelse i forskellige familier.

07-04-2012
Randi2010
Randi2010
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...