Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

er han klar ?

Hej derude. Mig og min kæreste har snart været sammen i 2 år, og i starten af forholdet havde vi mange problemer. Jeg elsker self min kæreste meget, men nogen gange føler jeg bare at han ikke slet ikk er klar til at blive far, eller også er jeg bare blevet mere voksen efter jeg er blevet gravid. Er der andre der har det sådan? Min kæreste er dog 11år ældre end jeg, og har arbejdet meget med børn. Men det er bare nogle af hans holdninger til hvordan man skal opdrage et barn, jeg synes er langt ude. Håber han vokser med tiden som jeg selv.

07-04-2012
tanjaaer
tanjaaer
Barn på 2 år og 8 måneder

der skulle self. have stået "ikke så følelsesmæssige SOM os" . ;-) Sorry.

08-04-2012
Mama-K
Mama-K

og a pro pro det der med at være klar til at blive far. - Det kommer når det kommer. Han har ikke båret på barnet, han mærker det ikke indeni, han er ikke fyldt med hormoner, så for ham er det noget HELT andet. Hans fader-udvikling starter først når den reelt set KAN - dvs. når han har et barn at tage sig af. Husk desuden at mænd er meget mere praktisk anlagt - ikke så følelsesmæssige for os. Derfor har mange mænd svært ved at forholde sig til et spædbarn, men er derimod rigtig gode til børn fra 2-3-års alderen, hvor de bliver mere fysiske og ikke "KUN kan kigge på én". :-P

08-04-2012
Mama-K
Mama-K

Hej  tanjaaer.

Jeg har det på nogle punkter lige sådan med min kæreste. Han har arbejdet i institution i næsten 10 år og alligevel synes jeg nogen gange han kommer med nogle bemærkninger om opdragelse, som virkelig ryster mig i min grundvold. Vi er dog overordnet enige om omdragelsen (vi venter vores førse barn).

Jeg har det sådan, at det er ligeså vigtigt at lære sit barn at uenighed og forskellighed er OK, som det er at give en generel god opdragelse i fællesskab. - Og den udfordring for jeg da lov at tage op! For vi er nemlig ikke 100% enige om alt.

Det lyder, som om din kæreste har en del erfaring indenfor arbejdet med børn - ligesom min har - og jeg tænker, at det nok kommer dem til gode. Det er noget selvfølgelig helt andet med sit eget barn end det er at opdrage andres, men jeg tror at mange af de "underlige"/anderledes holdninger de kan have, kommer af at de også har en del erfaring. - MÅSKE ved de bare noget, vi ikke ved??

08-04-2012
Mama-K
Mama-K

Du kan i hvert fald være sikker på, at de fleste mænd ikke rigtig fatter det, før babyen er der, mens du har en helt anden fornemmelse for, hvad der er ved at ske og også er påvirket af hormoner, som hans krop af naturlige årsager ikke rigtig er udsat for.

Endelig er det min erfaring at mere eller mindre langt ude holdinger til børneopdragelse, sjældent lader sig gøre i praksis, så man bliver tvunget til at finde nye når man får børn, selv om der jo også er stor forskel på børneopdragelse i forskellige familier.

07-04-2012
Randi2010
Randi2010
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...