Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Affektionsværdi eller fyld...

Uha, vores børneværelse er endelig færdig (dog med 30 min. efterbehandling, fordi der lige er en lille væg der skal males en ekstra gang). Nu skal der ryddes ud, så der rent faktisk også er plads i huset til en ekstra person. Men for hulan... Står nu med mine studiebøger. Ikke en eneste gang har jeg åbnet dem siden jeg blev færdiguddannet. Jeg ER faglig stolt, men når jeg har haft lyst til eller brug for opdatering, så har jeg valgt litteratur, der var nyt. Min logik siger; Smid så for hulan de forældede studiebøger ud der tager en hel hylde, men jeg bliver en anelse sentimental når jeg kigger på dem og den sorte affaldspose. Kender I det?

08-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Både og *SS*

Jeg har også en del af mine studiebøger fra semi - ligesom min mand har en masse volapyk fra sin tid på teknisk skole.

Vi har heldigvis en kælder, hvor det kan stå - den er ikke så stor, men kreative løsninger og jeg fik plads til det hele *G*

Brevpapir og glansbilleder må du da ikke smide ud - det er jo kære barndomsminder *SS*

08-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Godt jeg ikke har en kælder. for jeg ville desværre elske at fylde den. Sammen med mine studiebøger står der også mine mapper med brevpapir og glansbilleder fra da jeg var barn. FÅr lige sammen følelse igen. Argh!

Meesalith: Har faktisk smidt 1/2 sæk bøger ud nu. Alle det pinlige triviallitteratur og selvhjælpsbøger, som ikke må stå til offentlig skue i vores stue. Bøger er jo selviscenesættelse *hahahaha*

Vores nye børneværelse er vores gamle kontor. I den stod der en rumdeler, og kan godt afsløre, at sådan en sætter kan indeholde utrolig mange ting, når man bare stabler det godt op, som jeg har gjort.

08-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Nogle gange, så er det lettere, når noget/nogen tager beslutningen. Ved godt at jeg ikke kommer til at mangle dem - Men alle de mange timer med snuden i dem, alle notater, alle de surtoptjente weekendarbejdspenge til virkelig lav timeløn der er brugt på dem... Det gør dem bare lige en anelse mere værdifulde end de er.

Jeg gav dem gerne væk, så de havde et formål, men ville blive skuffet, hvis de stadig er aktuelle på seminariet.

08-04-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...