Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gravid & graviditets tegn

Hej piger :) Jeg er gravid for anden gang efter at have mistet i 6 uge, nåede ikke rigtig at lægge mærke til tegn andet end ømme bryster, ondt i lænd og evig træthed (Sådan har jeg det også nu) MEN, mit spørgsmål er: Er det normalt at ens krops temeratur stiger meget , altså sådan at man kan mærke at kroppen er varmere end normalt ? - (Har ikke feber). Venter spændt på at komme til lægen tirsdag &så må det altså godt lykkes denne gang ! :) Stort tillykke til andre gravide :D

08-04-2012
Christina1221
Christina1221

Det var da betryggende at vide Randi2010:-)

Det er bare SÅ irriterende, at jeg allerede skal til at døje med blærebetændelse :-( Jeg nåede 9 eller 10 behandlinger da jeg var gravid med min datter, det er sgu dyrt i længden, når hver behandling koster ca 250.- :-(

Men jeg har da lov at håbe på, at denne gang bliver helt anderledes :-)

09-04-2012
julebaby
julebaby

Julebaby: Jeg har fået at vide af min læge at over 98% går til termin, når man først er nået 8 uger. Så det er gode ods.

09-04-2012
Randi2010
Randi2010

Først et stort tillykke med spiren i maven :-)

De første 5-6 uger mærkede jeg intet! ingen ømhed, ingen kvalme, ingenting. Men i starten af uge 7 kom alle generne, kvalme, træthed og ømme bryster.

Jeg kan også mærke at min temperatur er steget, særligt om morgenen, og mener at jeg har læst mig frem til, at det er ganske normalt.

Håber også for dig, at denne gang bliver lykkens gang :-)

Jeg er selv 8+1 efter en abort i december, og denne gang er jeg sikker på, at den bliver hvor den skal de næste ca 32 uger :-)

09-04-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...