Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Paaske Mandag :)

Godmorgen til jer alle :)   Haaber I alle har haft en god paaske ?? Vi har brugt paasken paa gaester fra DK, ugen inden havde vi ogsaa gaester, nu traenger vi i den grad til at vaere alene, vi har haft alt for mange gaester over alt for lang tid... Manden er taget paa job, ungerne er startet i skole igen idag. Solen skinner, rengoeringskonen er her, jeg taenker at poolen kalder paa mig, jeg traenger utrolig meget til at vaere MIG !! Gider ikke at vaere sammen med flere mennesker og gider ikke have folk omkring mig idag.. I eftermiddag skal der laves lektier, aftensmad, Gustav skal til massage og ellers ingen planer :) Haaber I alle faar en dejlig dag :O)

09-04-2012
schweizmor
schweizmor

Vi slapper af idag, der er ikke vejr til ret meget andet.

Har dog fået ryddet op og støvsuget, og vaskemaskinen kører på fuld kraft, ellers løber Tobias rundt og leger bare i nattøj, jeg sidder på nettet og sælger lidt på facebook.

Manden og hunden sover, så der sker ikke meget:))

09-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Hvis vejret er til det, skal vi have vasket lidt tøj, måske gjort lidt rent. I eftermiddag skal jeg have bagt boller.

Men ellers og vigtigst skal vi slappe af og nyde den sidste feriedag. Vi har haft en dejlig påske og været sammen med hele familien på begge sider. Men det er nu også dejligt at være hjemme igen!

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Her står den på total afslapning.

Torsdag og fredag var jeg på arbejde, hvor farmand og tøsen råhyggede herhjemme, lørdag havde vi gæster og i går var vi til fødselsdag ved min mor.

Til fødselsdagen var min kusine (19 år), faster og onkel med, og de havde været ved at rydde op i kælderen og havde fundet min kusines 2 babyborn dukker og en masse tøj til dem, så det fik tøsen med hjem, så det skal nok leges med i dag :-)

I morgen har jeg fri, og der skal vi nok lege med tøsens kæreste ;-)

09-04-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...