Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Spørgsmål til Mads og Libero! :) Er det i orden at sige nej?

Vi er blevet inviteret til bryllup ved en af min mands studiekammerater. Det er på Fyn, og vi bor i Århus, så vi bliver vist nødt til at få arrangeret længerevarende pasning til den bette fyr. Dette er ikke noget problem, vi vil gerne med. Jeg kender ikke vennen særligt godt, og jeg kender endnu mindre til hans kæreste. Nu er jeg så blevet inviteret til polterabend, fordi jeg står på gæstelisten. Jeg har egentligt mest lyst til at sige nej tak. Jeg kender hende ikke og jeg kender ikke nogen af de andre, det koster 500 kr ud over hvad jeg vil indtage i løbet af dagen, hvilket er ret mange penge for os, når vi ovenikøbet i forvejen skal købe gave og sørge for transport osv. (hvilket vi selvfølgelig glædeligt gør, fordi det er en del af brylluppet). Min mand har desuden inden meddelt, at han den dag har aftalt med en, at de skal til Herning, da Giroen kommer der. Så skal lillemanden jo igen passes (hvilket ikke er så nemt for os at få ordnet). Er det okay at sige nej, eller er det dårlig stil? Hvis jeg vælger at sige nej, har jeg ikke tænkt mig at komme med en masse grunde, men blot sige, at jeg desværre ikke kan være med. Hvad siger Libero?

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

også tak for svar til jer andre. Jeg er rigtig glad for, at I er enige i mit valg. Jeg ved jo ikke om de er typen, der tænker "the more the merrier". Men jeg har da også tænkt, at jeg ville være en klods om benet på dem, at de skal trækkes med mig hele dagen og endda starte med at spise brunch med mig og slutte af med at danse på bordene hele natten. Det er ikke lige mig, så jeg tænker de måske også kan være lettet over, at sådan en som mig ikke kommer med.

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Er helt enig med de andre :)

09-04-2012
Expa
Expa

Puh, AogF, jeg nåede lige at få lidt sved på panden, da jeg så, at der var endnu en, der havde svaret. Tak for dit svar også, for nu har jeg meldt fra! :)

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Tak for svar alle sammen. :)

Jeg skynder mig at takke nej, før nogen herinde skriver, at jeg er den værste sjuft i verden, hvis jeg gør det.

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Ville også melde fra

09-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 2 måneder

Det er jo lige de svar jeg gerne vil høre! :) Jeg er rigtig glad for, at I ser på det på samme måde som jeg!

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Tak nej til polterabend'en. Du kender hende ikke (så godt) og får rig mulighed for at lykønske parret ved deres bryllup.

09-04-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...