Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Uden barn - har det mærkeligt :S

Altså min søn er bare blevet STOR (4 år) ! I dag ville han gerne lege med en af kammeraterne fra børnehaven så det fik vi aftalt og jeg afleverede ham ved 11.30 tiden med aftale om at de bare skulle ringe når han ville hentes. Ved 16.30 tiden skriver jeg til moderen for at høre om jeg skulle hente kl. 17. Da synes jeg lige som at de havde leget længe og han skulle jo også hjem og spise og i bad inden hverdagen begynder igen i morgen. Hun svarede at han gerne ville spise der og hun så vil aflevere kl. 18.15 hvor hun alligevel skal ud og køre, hvilket er helt i orden med mig/os. Men det er altså mærkeligt at have en HEL eftermiddag til sig selv. Har kunne mærke på mig selv at jeg har været lidt rastløs og lige skal finde ud af det igen. Har såmænd haft nok at give mig til med rengøring og vasketøj og det har da også været rart at have tid til at gøre det uden sønnike der render bagefter og hellere vil lege + at have tid til at hygge med manden. Men synes det er lidt mærkeligt og skønt på samme tid ;O) Store dreng altså :)

09-04-2012
Expa
Expa

Det ER meget mærkeligt ... jeg fornemmer bestemt at jeg har sværrer ved at nyde det end min mand :O)

Men fik en glad dreng hjem og er da også glad for at han nu også nyder at komme hos venner. En overgang ville han kun have venner med hjem, men det accepterede vi (og kammerater), og heldigvis har han så også med tiden fået mod på at komme hos andre.

Lofl, det spekulerede jeg også i sin tid, men heldigvis bliver de små jo bedre til at lege selv og bliver ikke længere trætte på samme måde og dermed ikke så opmærksomhedskrævende. Andreas vil da helst at vi (i hvert fald en af os) leger med ham hele tiden, men kan nu bedre forstå at der også er andre ting, som madlavning og rengøring, at se til. Stod det til mig skulle vi da også lege hele tiden og rigtig hygge os sammen, men der er desværre ikke andre der kommer og flytter nullermændende :(

Tror bestemt at en af fordele ved at få børn tæt er at de leger sammen og har hinanden når mor og far skal lave noget andet. Men sådan er det ikke blevet her, alligvel finder vi jo ud af det og Andreas vil stadig gerne hjælpe med alt lige fra madlavning til havearbejde :)

Nå, jeg lærer sikkert også at nyde det, lige som I andre, med tiden :)

09-04-2012
Expa
Expa

Det kender jeg godt, men man vender sig faktisk til det;)

Her kan alle 3 godt vaere ude og lege og koert over til nogle venner i weekenden, saa vi foerst ser dem igen ud paa eftermiddagen... Men med tiden er jeg blevet god til at nyde det :O)

09-04-2012
schweizmor
schweizmor

Det må da være vildt mærkeligt! :)

Her går jeg og spekulerer over, hvordan det bliver, når middagsluren skal droppes og vi mangler det pusterum midt på dagen. Men så har de åbenbart bare legeaftaler og er væk hele dagen. En mellemting ville være god! ;)

09-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...