Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Lus

Har godt nok aldrig selv haft lus, men er alligevel lidt nysgerrig for at høre hvad man gør nåede behandling og "oprydning/rengøring i huset efter dem??? Nogen der kan hjælpe!

09-04-2012
PepsiMax
PepsiMax

De 2 gange min datter har haft lus har jeg behandlet hende med Hedrin første gang og Linucin anden gang, anden gang kæmmede jeg hende og fjernede alle lus og æg jeg kunne finde. På apoteket fik jeg noget Lunicin, man kan sprøjte i håret efter hver hårvask, som skulle virke forebyggende. Det brugte jeg i en periode, men det lugter ret kemisk/giftigt og så glemte jeg at bruge det. Sidste gang hun var ved frisør, fik jeg en shampoo med hjem der skulle være uden parfume og parabener mv. og som også forebygger lus, så den bruger vi nu og vi har ikke haft lus denne vinter.

Mener jeg læste et sted at alt det med huer, sengetøj og bamser ikke skulle være nødvendigt, da lus kun lægger æg i hovedbunden og ikke kan overleve ret længe uden for hovedbunden, så hvis man behandler efter foreskifterne (2 gange), så skulle det være rigeligt.

09-04-2012
Randi2010
Randi2010

Flere der vil dele erfaring

09-04-2012
PepsiMax
PepsiMax

Nåede= både

09-04-2012
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...