Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Smertefri fødsel

Hej, min kæreste og jeg venter vores 1. barn til juli, og fødslen er begyndt at fylde en del i mit hovede. Derfor har jeg været inde og læse lidt om fødselsforberedelse osv. Her stødte jeg på konceptet smertefri fødsel/ Anja Bay metoden. Er der nogen som har erfaring/prøvet dette koncept eller kender nogen som har?

09-04-2012
stulrik
stulrik

Tror heller ikke man skal tage smertefri fødsel helt bogstaveligt, men en form for smerte "styring" eller følelse af kontrol, er jo bestemt heller ikke at foragte. Anja Bay har mange muligheder for fødselsforberedelse, men det er lidt dyrt, så ville lige høre om nogen havde erfaring med det. Skal nok sige til, hvis jeg får det prøvet af.

09-04-2012
stulrik
stulrik

Hej Stulrik..

Jeg har hørt om denne metode, men ikke prøvet den selv.

Det gør selvfølgelig ikke fødslen smertefri, men det sku gøre at du bedre føler du har kontrol over din krop og derfor ikke føler at smerten har kontrol over dig. Jeg har kun læst om det i et dameblad og jeg må indrømme at det lød ret spændende.. Har du prøvet at google det?? Mener at man kan komme til kurser/fødselsforberedelse hos Anja Bay - eller nogle af dem hun har uddannet..

Hilsen Louise

09-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Googler du hende står der heller ikke noget om sikker smertefri fødsel men "fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst med meget mindre smerte - hvis nogen overhovedet"

Tror egentlig jeg vil tage det med let hånd det der smertefri fødsel

09-04-2012
Christina9870
Christina9870

Jeg har ikke hørt om det, men ligesom schweizmor tænker jeg da også, at det kunne være fedt, hvis en smertefri fødsel fandtes. Og så er jeg da lidt ked af, at jeg ikke blev introduceret for konceptet inden jeg fødte! :)

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Findes der virkelig en smertefri foedsel ?? :)

09-04-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...