Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Min store dreng! :)

Det har været en rigtigt god 1½ uge vi nu har holdt ferie, og vi har vist alle nydt det meget. Og hold da op, hvor er Mathias rykket på den tid. De får et chok i vuggestuen i morgen, når de får ham tilbage. Han har hele tiden været en del bagud sprogligt i forhold til sine jævnaldrende og det er han da også stadig. Men der er kommet så mange nye ord hver dag i ferien. Og selv om mange af dem stadig ikke er rene, så har han bare rykket helt vildt. Det største er nok, at han endelig (igen) er begyndt at sige "far" (selv han så siger "war"). Tirsdag havde vi lånt en bil og var ude at køre, da han pludselig jubler og peger ud af vinduet. Vi kan hverken se traktor eller køer, så vi spørger, uden at forvente et svar vi forstår, hvad han dog har set. Dertil sidder knægten bare og siger "månen"! Der var jeg godt nok ved at tude! :) Nu har jeg igen fået håb om, at han gøre sig nogenlunde forståelig inden han skal i børnehave. For det er også frustrerende, når han ikke kan forklare det han gerne vil.

09-04-2012
Lofl f
Lofl f

Haha, Solskinsvejr! Jeg havde dig ellers lige mistænkt for at have lagt billeder ud af dig selv i undertøj - for det ved vi jo, at Libero ikke kan lide! :)

Tak for svar alle sammen. Nu er det en uge siden ferien er slut, og der kommer bare stadig ord hver dag. Det er helt vildt. Og man kan sige noget til ham og se, at han prøver at sige det.

Men der er stadig mange lyde, som det nok kun er hans forældre (og måske det faste personale i vuggestuen) forstår. Og det er nok heller ikke sikkert, at vi forstår de lyde længere om kort tid, når han har erstattet dem med ord.

Og så er det i øvrigt vigtigt at kigge på konteksten. For "rød" kan betyde rød, æble, vindruer, ostehaps, saft, rødbeder, ketchup, ...

15-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...