Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Lorte-forældreintra!​!!!!!!!!!

Igen, igen, IGEN har vi ikke modtaget mail fra forældreintra om at der var noget nyt. Forventer jo at når man har skrevet sin mailadresse ind og tilmeldt "advisering", at man så også bliver adviseret når der er noget nyt! Har rettet mailadressen MANGE gange og hver gang får vi en besked eller to, men så går den over på den gamle mailadresse igen. Har haft skrevet til skolen i håb om at de kunne rette det derindefra, men ak nej.. Nu er den gal igen! Denne gang er det besked om tilmelding til skolehjemsamtale, der er glippet og vi har nu fået en tid, der passer os meget dårligt. AAARRRGGGHHH!!!!!!!!!! Har nu forsøgt at skrive til nogle af de andre forældre om de måske kan bytte. Ellers er jeg nødt til at aflyse et allerede aftalt besøg, afbestille tolk og flexe med timer jeg ikke har. Lort!!!!!!! Sorry... Havde bare lige brug for at komme af med mine frustrationer :-(

10-04-2012
Muster
Muster

Oscar1

Det går rigtig godt. Jeg er enormt glad for det. I disse dage bruger jeg dog mest tid på at få styr på alle "mine" 70+ børn med journaler, udlændingenumre,"fake" cprnummer osv og få det sat i mit eget system, som jeg vil have det. Så jeg booker ikke så mange besøg her i starten.

10-04-2012
Muster
Muster

Det er da ogsaa surt naar det ikke virker....

Her faar vi altid besked, men tilgengaeld synes jeg ofte at de ting som laereren ligger ud til eleverne ikke virker. Enten kan de ikke aabnes eller ogsaa er de forkerte i formatet....

 

10-04-2012
schweizmor
schweizmor

Sønnike går i 6. klasse og tjekker selv elevintra ift lektier. Det er MEGET sjældent at han ikke får lavet sine lektier, så vi tjekker faktisk slet ikke hvad han har for af lektier/afleveringer/bogkontrakter osv.

10-04-2012
Muster
Muster

Ja det kunne vi jo selvfølgelig også gøre, men det er langt fra hver uge at der står noget nyt på forældreintra, så jeg synes jo nok et eller andet sted at det er tidsspild at gøre det hver dag, når man får (eller burde få!!!) mail når der er noget nyt ;-)

10-04-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...