Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hader mig selv :/

Vi har fået lavet en masse i huset og Tobias skulle have ny reol og skab til værelset, som jeg var i IKEA og købe for 3 uger siden da jeg fik løn. Min mand havde sagt vi skulle vente, men ville gerne gave det gjort så vi kunne blive helt færdige. Vi har haft en masse småopgaver der manglede som vi så også har købt til og nogle regninger det skulle betales og nu er der 20 kr på kontoen indtil d. 20. Hader bare mig selv for hvorfor lyttede jeg ikke til min mand så havde vi da haft de penge nu. Øv øv har sådan lyst til at få lavet vores kontoer om til en hver så jeg ikke bruger hans penge, for får den følelse hver gang ;( Har i fælles økonomi hvis i er gift eller? Ved bare ikke hvad der sker med mig bruger en masse penge, men har ikke købt noget unødvendigt, bare brugt dem på de forkerte tidspunkter. Det skal siges at det er ret stramt med banken og vi må Ikke overtrække vores konto så bliver den lukket da vi har dankort. Og min mand får efterlønspenge snart men vil bare have det skidt med at bruge dem, for det er jo ikke mine. Må vist hellere få lukket det dankort inden det går galt, det er desværre for nemt Øv dag ;(

10-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Ups glemte at vi har en budgetkonto det hele bliver hævet fra hver mrd, alt det andet er ekstra regninger og benzin, det bliver ikke hævet via budgettet.

11-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Det er 2. Gang det er sådan og hader mig selv for det.

Jeg har gjort det med kuverterne og det vil jeg til igen, grunden er at vi har lavet om som skrevet og ejerskifteforsikringen vil ikke udbetale pengene før det hele er lavet så vi har skulle tage pengene ud fra vores egen løn, derfor har det også været hårdt.

Idag er der heldigvis gået de efterlønspenge ind så det har hjulpet lidt, så kan vi få betalt de sidste regninger og så er der lidt til overs også.

Men har det stadig skidt med at bruge dem,men det er nødvendigt.

Er normalt også ret nærrig og håber kun dette her sker den ene gang.

11-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

For at starte med at svare på om vi har fælles økonomi.... vi har ikke fælles lønkonto, men fælles alt andet. når pengene til budgetten er trukket ryger resten af vores penge over på vores opsparing. Vi hæver en gang om ugen til mad.

Vi er sparsommelige, men lige for tiden har vi ikke ret mange penge, vi har haft nogle skader på huset, tag og kloak, og der skulle vi betale selvrisiko, hver af selvrisikoerne er på 3200 kr, men på kloaken ville de have 3 x selvrisiko, og den for taget kom på samme tid... men nu er det hele ved at se positivt ud igen....

Nu er vi startet på at lægge til siden til barnedåb og 30 års fødselsdag. Men har prøvet det der med at stå uden penge på denne tid af mdr.... men der er faktisk noget positivt i det. Man lærer af det.

Håber i finder ud af det.

11-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Her har vi hver vores konto.. og jeg valgte for mange år siden dankort fra,fordi jeg var så bange for at jeg skulle gå shop-amok og trække over og være flad 1 uge efter den 1. I måneden.. ;)
Vi har selfølgelig fælles udgifter og det kører jo bare automatisk over pbs og hvad har vi.. Min kæreste tjener noget mere end jeg og det er da også sådan,at vi hjælper hinanden,når der er b ehov for det.. Men jeg ville nok også blive lidt ærgelig,hvis han brugte "mine" penge på sin hobby eksempelvis.. Økonomi ka godt være en varm kartoffel..
Krydser fingre for at det løser sig for dig.. ;)

11-04-2012
MissRock
MissRock
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...