Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Homoner......

Hvordan takler i dem..................... lige for tiden er de godt nok svære at holde i snor....................

11-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Kofl f. Ved ikke hvad der er sket. Havde hele tiden stået Næstved. Pludselig stod min mail der, så tak for du fortalte hvor jeg skulle kigge på det.

Jeg tror jeg har tudet siden omkring kl 16. Håber snart det går i sig selv igen. Det er kun i perioder den er så slem. Som når man bliver påvirket af andre ting.

11-04-2012
forte
forte
Barn på 3 år

Puha.. Så er det ikke kun mig, den er gal med.:D

Jeg vil sige, det jeg gør mest er at bryde ud i et grine anfald pga. noget min kæreste siger, også ender det tit i en MEGA grædetur og en masse spørgsmål "om  vi nu kan finde ud af det dér med at være forældre? Kan min kæreste nu holde min krop ud selvom den forandre sig?" osv osv...

 

Min kæreste lægger bare armene om mig og siger at alt sammen nok skal gå, også er den ikke længere..

Men hold da op.. Jeg er normalt sådan en pige som bare aldrig græder.. Nu tuder jeg over ALT... Selv " de unge mødre"..!!

11-04-2012
Pilolsen
Pilolsen

Jeg tror ikke, at jeg er mere pirrelig/ked/hidsig osv udadtil. Har været godt stresset og træt hele påskeferien, fordi vi har knoklet herhjemme. Så kunne da godt mærke der, at der ikke skulle meget modstand til før jeg syntes, at hele verden var unfair.

Har haft slem hovedpine og synsforstyrrelser og tog forbi lægen i går, men jeg ser fin ud - både blodtryk, sukkerstoffer i urin osv. Vågnede i nat pga hovedpine, så jeg har simpelhen (med dårlig samvittighed og det hele) taget en sygedag fra arbejde. Men... min hovedpine er væk :-)

Tror du skal være god ved dig selv - Og tilgiv dig selv. Jo mere du er efter dig selv, jo flere følelser vil blusse op. Og så tror jeg at det er vigtigt at få aftalt med sin partner, at han også må sige: "Søde skat, det er sgu ikke helt fair det der" - Altså sige fra med omsorg, hvis du nu har tendens til at være lidt efter ham. Ligesom når man så bagefter hormonstormen har lagt sig, nok kommer langt med at sige "Undskyld uretfærdigheden, men du lover at blive dig selv igen engang *S*"

11-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg var heldigvis ikke specielt hormonpræget.

Men jeg vil dog lige gøre dig opmærksom på, at du vist nok har skrevet din emailadresse der, hvor du skulle skrive din by. Så den står her under dit navn. Hvis du gerne vil have den er offentlig, er det selvfølgelig i orden, men hvis du ikke vil, ville jeg bare lige gøre dig opmærksom på det.

11-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...