min 6 mdr dreng er blevet som spæd igen

hej kære tøser. Min dreng på 6 mdr har sovet rigtig godt om natten, men den sidste uge er han vågnet med en times mellemrum. Han får ikke mad hver gang, men han skal bare lige nusses, have sutten eller mærke jeg er der. Til sidst overgiver jeg mig, og han sover i mine arme resten af natten. Kan de skønne børn glemme at de ikke er spæde mere, og derved søge nærvær hele tiden ?? Har I oplevet noget af det samme. En meget fortvivlet mor..

12-04-2012
MetteLL
MetteLL

Tror ikke du skal være bekymret for, om du giver ham dårlige vaner. Jeg tror bare du skal lade ham være tæt med dig i de perioder hvor han har ekstra behov for det:) Og nyd tætheden, for der kommer også tider, hvor han slet ikke gider være tæt;)

12-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

Tusind tak for jeres svar. Ville jo så nødig give ham den dårlige vane at skulle mærke mig. Tror jeg prøver og ligge min bluse i hans seng, måske duften af mig er nok.

12-04-2012
MetteLL
MetteLL

Det er meget normalt,og du vil oplev at dt kommer i perioder igen og igen uanset alder:)

Jeg har altid puttet vores børn i deres egen seng,men hvis de er vågnet op om natten og ville ind og putte, er de kommet ind eller kaldt på os.

I dit tilfælde er måden at sige det på jo gråd........

K.Jannie

12-04-2012
janniesevik
janniesevik

Jeg synes stadig at min datter på 2år og 6mdr(imorgen) kan have perioder, hvor hun har behov for meget tryghed og nærvær.. Så jeg vil mene det er helt normalt:)

12-04-2012
LouiseP1
LouiseP1

det skal lige siges, at om dagen kan han putte sig ind til mig og giver udtryk for at han vil ind i mig igen..

12-04-2012
MetteLL
MetteLL
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...