Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjæælp..! Hvordan fjerner jeg massageolie pletter fra min sofa.?

HJÆÆÆÆLP..! Nogle mænd og deres hørelse eller mangel på samme.. "du skal ikke ligge olien(massageolie) i sofaen for gider ikke have det i min sofa".. Tradaaa Hvad har jeg mon fået to fine pletter af i min sofa nu.. Nogle fif til at fjerne sådan noget..?

12-04-2012
Mor1985
Mor1985

Haha Nyns! Jeg tænker også tit, at det må være løsningen hos os, når der kommer pletter på: ny sofa! Vi kan så smide betrækket i vaskemaskinen, så det er jo lidt billigere.

13-04-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg googlede lige og fandt dette på Tæppelands hjemmeside. Det er så nok tænkt til pletter på tæpper, men jeg tænker det er lidt det samme med en sofa, hvor man ikke kan putte den i vaskemaskinen.

Fedt, olie, smør o.lign.
Fjernes med rensebenzin. Brug det sparsomt og gnid med vat, til stedet er tørt. Pas på med åben ild og luft godt ud bagefter.

Kaffe og te
Suges straks op med en svamp eller lign. Derefter renses på langs med væveretningen med en blød neglebørste, dyppet i lunkent sulfo- eller sæbevand. Indtørrede pletter gnides ind inden afrensningen først med Glycerin, som skal sidde natten over. Kaffe- og tepletter af ældre dato bør behandles af en fagmand.

13-04-2012
Lofl f
Lofl f

Nej, desværre...

Og ikke om han også har spildt kaffe i sofaen igår efter jeg var gået i seng..

13-04-2012
Mor1985
Mor1985
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...