Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kan det godt passe..

at man kan mærke på sin krop at den gør sig klar til fødslen ? :) Er sat til den 13 maj 2012, så har en lille måned tilbage, men sys her de sidste par dage at min krop har opført sig lidt anderledes end den plejer.  Har ikk som sådan smerter eller noget, det er nærmest bare sådan en fornemmelse der dukker op indimellem og alligevel, jeg får indimellem noget muren i underlivet, som jeg er sikker på ikk er plukveer, de føles nemlig ikk sådan mine plukveer. (Tror jeg ikk !) Mon det er tegn på at det godt kunne være snart ?  Eller er det bare mig der er ved at være spændt mon (hvilket jeg jo under alle omstændigheder ER) eller kan det godt passe at det fordi det begynder at være snart ? :) Hilsen en spændt førstegangs gravid. :) 35+6..

14-04-2012
Bette89
Bette89

Kan nemt ske at det bare er fordi han roder rundt nede i mit bækken, for både jordemor og læge har sagt at han har stillet sig med hovedet nedad, så klar det er han i hvertfald. ;)

Tror at min mave er faldet, men er ikk 100% sikker, da jeg ikke rigtig selv kan se at det er sket, men folk omkring mig der ikk ser mig hverdag, siger at de synes den ser ud til at være sunket, så det er den nu nok. :)

Jannie, sjovt at vi har termin samme dag. :) - Og det lyder til at du har det lidt på samme måde som mig, så det er nok bare den sidste tid her, hvor man  jo godt kan gå og blive lidt utålmodig, som trykker.. ;) Især os når man som mig er 1. gangs gravid, for man aner jo ikk hva man egentlig går ind til mht. fødselen. Så man er både spændt og nervøs på samme tid.. :D

19-04-2012
Bette89
Bette89

Hej Bette89.........

vi har så termin samme dag kan jeg se.........

Jeg syntes også at min krop de seneste par dage, er blevet tung og at luften ligesom er gået af ballonen:) Jeg syntes så også, at i kampen om den trænge plads i maven er sat ind og det kan føles temmelig ubehageligt når han vender og drejer sig,samt de smerte der er af stik i understellet når hoved drejer rundt dernede......

Det er svært at sige hvornår det er ved at være tid,men uanset så nærmer vi os da målet:)

K.Jannie 4. gangs fødende med termin 13 maj (mor´s dag)

14-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...