Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Havde 2 sim skulle hjælpe i køkkenet, men

Men nu synes den ene at det ikke er nødvendigt, da vi jo kun bliver maks 17. Så jeg sagde ko selvfølgelig at hun ikke behøvede at komme og hjælpe. Kunne godt høre på hende at hun helst ville være fri. Hun blev tydeligvis lettet. Hun havde selv tilbudt og sammen spurgte vi en fælles veninde. Nu står jeg så i et dilemma, jeg vil meget gerne have en til at vaske op, lave kaffe stille mad frem og pakke væk. Men det er jo ikke fair at holde på hende den anden, så skal jeg bare selv klare det også??? Der er ikke opvasker såvidt jeg husker. Øv hvor er jeg træt af det. Lorte konfirmation, glæder mig til den er overstået og håber sindssygt meget at Jasmine får en dejlig dag trods al den modgang.

15-04-2012
Lykken
Lykken

Hvor er det godt at det lader til at flaske sig det hele :O)

18-04-2012
schweizmor
schweizmor

Diba ligger lige over George jensen på strøget.

17-04-2012
Lykken
Lykken

Hvor ligger den frisør henne? For vi mangler nemlig en god frisør hele banden, og pengene er lidt små, så det ville være perfekt.

Og det lyder rigtigt dejligt med den hjælp de gav til Jasmine! :)

17-04-2012
Lofl f
Lofl f

en anden dejlig ting.

Jasmine var ved frisør i dag, hvilket var en dejlig oplevelse og hun blev klippet så flot. Frisøren gav tips til, hvordan vi sætter hendes hår og sagde at vi skulle komme ind og hente curlere og mousse, som vi måtte låne helt gratis. Det synes jeg er meget flot, og hvor blev vi glade.

Kan varmt anbefalde frisør Diba i Århus. 185 kr for en klipning, med eller uden tidsbestilling.

17-04-2012
Lykken
Lykken

Det ved jeg Lofl og det sætter jeg virkelig stor pris på. Det kan jeg vist ikke give nok udtryk for :-)

17-04-2012
Lykken
Lykken

Det er rigtigt dejligt at høre, at du har hjælp, så du ikke skal være andre steder end til festen! Men ellers havde vi jo fundet på noget! :)

17-04-2012
Lofl f
Lofl f

Har I dag talt med min veninde og bedt hende om hjælp og hun vil gerne hjælpe. Det var meget svært at tage skridtet og spørge om hjælp, men jeg tror det var det bedste jeg kunne gøre for ikke at ødelægge vort venskab. Jeg er glad og lettet nu.
Tak fordi I bare altid er så søde og fuld af gode råd. Særlig tak til jer som har tilbudt jeres hjælp, det betyder rigtig meget for mig.

17-04-2012
Lykken
Lykken

Jeg tog en snak med anden hjælper i dag og viste hende smserne og hun tolker dem luge som jeg. Hun vil også selv være ked af at stå alene, men hvis jeg ikke kan finde andre, så skal hun nok hjælpe.

16-04-2012
Lykken
Lykken

Hvis ikke jeg selv skulle til konf, gjorde jeg det også gerne. Det bliver da bare sk*de hyggeligt!! Ha en rigtig dejlig dag. Og LouiseBB har ret, accepter hjælp omend det bliver tilbudt el. du selv er nød til at spørge. Du har ret til mindst at nyde dagen ligeså meget som alle andre vil gøre!

15-04-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Altså altså, det kan jo blive til et helt liberokøkkentræf :-)
Syvsover, håber du står ved og vil lave lidt kransekage. Det vil være en kæmpe hjælp.

15-04-2012
Lykken
Lykken

Tusind tak for jeres tilbud, nu tager jeg lige en snak med den anden pige i morgen og så lover jeg at vende tilbage. I er så søde og jeg er virkelig rørt. :-)

15-04-2012
Lykken
Lykken

Jeg skal hilse fra min niece, at hun sagtens kan den dag, hvis du mangler et par hænder ?

Hun er en knag i et køkken og har prøvet det flere gange - altså mhp. selskaber selvf. :)

 

15-04-2012
tulle97
tulle97

Så er det jo godt, at det er en "forlænget weekend", så er der to dage mere, som vi kan bruge med vores familier! :)

15-04-2012
Lofl f
Lofl f

Nej, hvor er I altså søde. Men I skal da nyde dagen med jeres egen familie.

15-04-2012
Lykken
Lykken

Jeg kommer også gerne til Horsens! Jeg gør det gerne! D. 4. maj kan jeg godt. Hvis ikke andet, så kan Studymor og jeg gøre det sammen! Du har simpelthen så rigeligt at se til i forvejen med denne konfirmation, og du er altid så sød at åbne dit hjem for liberødder, så jeg vil meget gerne hjælpe dig, når du har brug for det!

15-04-2012
Lofl f
Lofl f

4. Maj

15-04-2012
Lykken
Lykken

Lykken: Det er nu altså ikke så ringe med vennetjenester. Overvej lige engang Lofl ;-)

Jeg har en veninde, som jeg ordnede barnedåb for sidste år - bare som vennetjeneste. Er sikker på, at jeg sagtens kan ringe til hende en anden gang - og det føles rigtig rart. Hvis jeg ikke får brug for hende, så gør det altså heller ikke spor. Det er jo meningen, at man til sådanne begivenheder kun skal koncentrere sig om at være vært, spise og hygge sig.

Lad andre om opvasken - Det er faktisk heller ikke så slemt, så længe det ikke er ens eget rod *lol*

15-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Lofl, det er sødt af dig, men det kan jeg ikke tage imod. Det er i Horsens og fra kl. Ca. 13 og en 3 timer vil jeg tro. Håber nu stadig at br. 2 vil hjælpe trods alt. Det er desværre et træls for dem uden bil.

15-04-2012
Lykken
Lykken

Kære Lykken: Hvornår er konfirmationen, hvor bliver det holdt henne og i hvilket tidsrum er der brug for hjælp? For så kan jeg da blive nødt til at lette min rumpet og hjælpe, for det skal jo helst blive en god dag som du også kan nyde!

Jeg håber det er en dag jeg kan. Jeg skal til bryllup med overnatning i Odense d. 12. maj, ellers har jeg vist endnu ikke nogen planer i weekenderne eller helligdagene i maj (synes at kunne huske, at det er i maj).

15-04-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg har jo allerede ladet hende gå fri. Hvis hun helst vil være fri, så vil jeg ikke være bekendt at holde på hende. Hende den anden skal også have muligheden for at sige fra, da hun jo blev spurgt i forbindelse med den første selv tilbød.

Jeg synes bare det er rigtig svært. Mit håb er hende den anden godt vil alene og at jeg kan mærke at hun mener det. Vil hun ikke, så respekterer jeg også dette.

Så aner jeg dog bare ikke, hvem jeg så skal bede om hjælp.

Alt går bare skævt.

15-04-2012
Lykken
Lykken

Det ville klart være en lettelse at de stod i køkkenet, og også gerne samme fordi, så ville jeg ikke have så dårlig samvittighed, fordi de kunne hjælpe hinanden og sludre sammen, når der ikke lige var noget at lave. Men jeg vil ikke tvinge hende

15-04-2012
Lykken
Lykken

Svært at skrive indlæg på iPhone

15-04-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...