Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

fortvivlet

har lige brug for at komme af med tankerne   Fødte i sommeren 2011 en søn, 4 mdr efter stoppede jeg med at amme. min mens begyndte kort tid efter, første gang kom den helt normalt. Anden gang varede den ved i 14 dage, de første dage var der skiftevis gammelt og friskt blod på omkring 6-7 dagen fik jeg de óndeste smerter om aftenen, de var tæt på at føles som start veer. næste dag havde jeg det ok igen og blødte nu normalt i yderligere 7 dage.   omkring 14 dage efter begyndte jeg at bløde igen samme tur igen dog stoppede mens 2-3 dage efter den voldsomme smerte.   har i tiden fra de første 14 dage til nu haft det mærkeligt med kvalme, træthed, hovedpine og skiftet mellem hård og tynd mave. Især efter anden omgang har jeg været ekstrem træt plejer aldrig at kunne sove en eftermiddagslur har overhovedet ingen energi og skifter hurtigt humør fra at være supper glad til pludseligt at skælde ud over det mindste.   hilsen en meget frustreret mor og ikke mindst kæreste.

15-04-2012
LJ90
LJ90

Lofl f: tak for svar tror også hellere jeg må få taget mig sammen til at få bestilt tid til lægen håber jeg kan få svar på hvad der mon kan være galt man går jo hele tiden og frygter det værste når man har mand og barn at tænke på 3

babyBA1: nej den eneste prævention er kondom så ville ikke mene det skulle være noget der kunne påvirke noget.

15-04-2012
LJ90
LJ90

Jeg ville helt sikkert tale med min læge, hvis jeg var dig. Her gik der nogle måneder mellem min første og anden mens efter fødslen, men jeg synes ikke lige at have hørt om noget lignende. Det skal I lige have fundet ud af hvorfor det sker og om der kan gøres noget ved det. For hverken du eller din familie er jo tjent med, at du skal have det sådan.

15-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...