Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

hva skal jeg gør??

jeg står nu og er enlig mor, faren ved ikke hvor meget han vil. Da han skifter mening og humør efter hvordan vinden blæser. jeg prøver at række hånden ud, da jeg gerne vil have at han skal lære den bette at kende. og nogle dage vil gerne have noget med barnet gør når den komme, og andre dage ikke. det tage rigtig hårdt på mig at faren er sådan. og ved ikke helt om jeg bare skal lade se hvordan går. for da vi gik fra hinanden ville han gerne have haft at jeg fik en abort, men der var så langt henne at det var forsent. ved ikke helt hvad jeg skal gøre. og de gange jeg har været til jordmor og læge, og har skreven til ham om hvordan det er gået, har jeg ikke hørt noget fra ham. så kan slet ikke finde ud af hvor meget han være far.

15-04-2012
marianne meier
marianne meier
Barn på 3 år og 6 måneder

Mange tak for dit svar, og vil følge det du skriver, for det andet tager for meget af min energi. siger rigtig mange tak, og det vil hjælpe mig frem over :-)

16-04-2012
marianne meier
marianne meier

jeg stod med det dilemma at jeg heller ikke vidste hvor meget faren ville da jeg ventede min søn. Faren forlod mig i 19. graviditetsuge - selvom vi boede sammen og havde besluttet at have barnet sammen.

Faren til min søn fandt derefter en ny kæreste og interesserede sig slet ikke for min graviditet. Jeg kunne heller ikke finde ud af hvor meget faren ville mht det ufødte barn. Nogle gange skrev jeg også efter jordemoderbesøgende - nogle gange fik jeg svar - andre gange ikke.

Da jeg skulle føde - ringede jeg også sagde vandet var gået, så han kunne komme ud på hospitalet eller lade være. Han kom og fulgte hele mit forløb. Jeg havde også min egen mor med til fødslen som en ekstra støtte..

Faren er nu så ''forelsket'' i vores dejlige søn at han faktisk har søgt om samvær i statsforvaltningen og kommer 2xugentligt.

- Mit råd er bare at jeg tror du skal lade være med at kontakte faren og evt. tænke over om han så fortjener at komme med til fødslen? (Giv ham evt. her også et valg). Alt efter hvad han vælger så lad din dør stå åben for ham og tænk på dit kommende barn. Dog synes jeg også at du skal huske at tænke på dig selv og ikke give ham alt for mange chancer - for dit barn skal også have trygge rammer - og er du som mor er ked af det kan dit barn mærke det med det samme.

Giv faren nogle chancer men når du føler at han svigter/ikke holder jeres aftaler/ikke tager sit ansvar for jeres barn så luk af og sig han må søge sin del i statsforvaltningen så i kan få en afgørelse derinde hvis han virkelig vil jeres barn..

Held & lykke herfra!

16-04-2012
minimaks
minimaks
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...