Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Barnets far ønsker ingen kontakt overhovedet!

Hej de damer. Jeg er ung og enlig.(20ÅR) netop nu bor jeg ved min forældre men søger mit eget. Jeg har fortalt til barnets far at jeg gravid og det blev han bestemt ikke glad for og høre. Han mente jeg skulle få barnet fjernet og ville endda betale mig 10.000,- for en abort. Jeg citere, : jeg vil fryde mig over din lille bastard unge kommer tudende hjem, fordi dets far ikke vil have kontakt med barnet. Han mener at hans liv nu er ødelagt, selvom han dog er 24 og har aldrig hørt om nogen fik ødelagt deres liv pga. noget så elskværdigt som et lille barn af egen kød og blod. Jeg har gjort som han ønskede og vil først kontakte ham når jeg havde været til scanning, hvilket jeg skal på torsdag og når barnet bliver født. Da han ikke gør andet end og svine mig og barnet til. så ... har i oplevet noget lign. og tror i han vil ombestemme sig? Hvordan skal man forklare sit kommende barn at det er uønsket af sin egen far, når barnet engang vil spørge efter sin far ?

16-04-2012
morsusse
morsusse

Hej mor susse
da jeg fandt ud af at jeg var gravid med mit andet barn fortalte jeg barnets far om det. han tilbyd mig også 10000kr. for at jeg fik en abort som jeg selvfølgelig ikke tog imod.
Jeg er allerede enlig mor til en pige på 7år som har en far der ikke vil kendes ved hende og ikke vil have noget med hende at gøre. men det jeg har sagt til hende er at han ikke har lyst til at være far men at hun vil altid have mig og jeg siger intet dårligt om ham. de har to forskellige fædre som ikke har lyst til at have noget med dem at gøre..

22-03-2018
Mizzykhayla
Mizzykhayla
Barn på 2 år og 1 måneder

nåå jeg misforstod din besked så FRU_DANMARK :D hehe beklager :-) men ja... og tak! :)

 

Johannesmor, ja det har du ret i. tænker bare for meget over det :-) - nu vil jeg nyde min kvalme og opkast ;-) hehe.. ej, tak for dit svar det hjælper på tankegangen :-)))

16-04-2012
morsusse
morsusse

Min biologiske far, blev i sin tid dømt til at være min far i retten - efter blodprøver osv. 

Jeg har faktisk aldrig følt mig uelsket, for jeg har haft forældre der elskede mig. Synes ikke det er et problem, og jeg tror at man som voksen er mere bange for de følelser barnet har risiko for at få, end mange børn reelt er. 

Børn vokser op og indstiller sig på rigtig rigtig mange ting. Så dit barn vil sikkert vokse op, og have andre - herunder dig. Det ikke at have en biologisk far vil være helt natuligt for barnet. Og så vil det virkelig ikke være jordens undergang :-)

Godt råd: Skån lidt selv for ham! Han er tydeligvis desperat og uden menneskelig overskud til at kunne behandle dig pænt.

16-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Fru_Danmark, ja det passer skam også. men på den anden side så har vi alle vel lært og skulle tage ansvar for vores handlinger og er slet ikke i tvivl om at han ville være en god far. Men han ønsker ikke og have noget med barnet og gøre fordi at det ikke var planlagt. forlanger heller ikke at han skal være der 24/7, men at bare at barnet får og vide hvem han er.

SØKOEN, puha det lyder forfærdeligt, men godt du er ude af det nu og at dine børn ikke lider under det! og godt der er en faderrolle :-)

men ja han er en røv med øre :-)

16-04-2012
morsusse
morsusse

det er selvfølgelig også rigtig ja. og ja, vi vil sikkert være bedre tjent uden ham :-) men ja, den sidder i baghovedet og håber sådan han ombestemmer sig, også for sin egen skyld, tænk at man vil undgå sit eget barn. Håber bare han mander sig op og tak for din mening og svar :-)

16-04-2012
morsusse
morsusse

Jeg ville slet ikke kontakte ham, når han nu har har ydret at han ikke ønsker barnet i sit liv.
Og med det han ydre så lyder det til, at du og barnet får det bedre uden ham!!! Så lad du ham være og så må han jo kontakte dig, hvis han nu kommer på bedre tanker.

Jeg ville desuden ikke begynde at gøre min bekymring om, hvordan jeg skulle fortælle mit barn hvorfor der ingen far er. Du er kun i uge 12 og dit barn vil skulle være nogen år inden spørgsmålet kommer, det er altså meget lang tid at skulle gå og bekymre dig om det. Og der skal nok komme mange andre bekymringer, så gem den her væk og nyd i stedet din graviditet og at du skal være mor :)

16-04-2012
Christina9870
Christina9870
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...