Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvorfor er det pludselig et problem at sove?? Hjælp....

Vi har to dreng,e der har sovet på samme værelse siden lillebror var ca. 6 mdr. og de har stort set ikke haft svært ved at lægge sig til at sove. Weekenden før påske fik de en køjeseng, og desværre forsvandt deres gode rymte med at lægge sig til at sove. Lillebror er nu 2,4 år og storebror bliver 5 år i næste mdr. De har været vant til at komme i seng på nogenlund samme tid. Problemet er de ligger og siger lyde, kaster med tøjdyr, kort sagt alt det der driver forældre til vand vid. Har prøvet at lægge lillebror en time før, men han ligger blot og venter på storebror. Der er ingen problemer nå han sover til middag, der ligger han sig bare til at sove. Ja de er træt nå de kommer i seng. Har prøvet at gøre middagsluren kortere, men det gøre ikke at man sover før. Så vi mangler virkelig nogle rigtig gode råd og erfaring fra andre........   Tak fra Marianne

16-04-2012
mianne09
mianne09

Ja det håber jeg også.

De bliver ikke skilt ad for vi har ikke et ekstra værelse;) Jeg har selv delt værelse med min søster så kan godt selv huske det hyggelig i det.

18-04-2012
mianne09
mianne09

Jeg håber, at du får svar herinde, for det ville da være synd at skille dem ad. Jeg har selv delt værelse med mine søskende i mange år, og der var altså noget hygge over det, når man skulle sove.

16-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...