Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Jeg skal skilles....

...for pokker hvor er det bare svært !!! Vi er helt enige om det..men alligevel tuder jeg hvert andet øjeblik. Vi har 2 børn på 4 or 8 år. De skal flytte med mig så snart vi har fundet et sted at bo. Vi ejer et hus til 1,3 mill som pt intet er værd da vi kører en retssag mod tidligere ejere (som vi har vundet i 1. omgang med de valgte at anke sagen). Min mand kan ikke få lov til at købe mig ud af huset selvom han reelt har råd og meget gerne vil. Jeg har valgt at opsige mit job for at blive fuldtidsstuderende - og dermed være på SU - til august. Vores børn ved ikke noget endnu...jeg gruer meget for den stores reaktion. Så alt er bare kaos....jeg kan slet ikke finde hoved eller hale i noget.... Jeg ved slet ikke hvad jeg vil med dette indlæg....

17-04-2012
h76
h76

Jeg er også selv overrasket over hvor dårlige de lejligheder er. Jeg er ellers typen der sagtens kan bo i noget der ikke er så fint....men lige frem et loft der hænger i en bue som man slet ikke tør røre ved samt et gulv man ikke tør at træde på - det går vist ikke.

Vi samarbejder fint endnu - men er svært bekymret for om vi kan fortsætte hvis vi skal gå op af hinanden for længe.

18-04-2012
h76
h76

Øv...... det lyder da utroligt at lejlighederne kan være i så dårlig stand:(

Jeg håber at den helt rigtige lejlighed snart dukker op:0)

Det er da positivt at i ellers kan samarbejde,trods omstændighederne:0))

K.Jannie

18-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Jeg har været på kommunen og det er ikke noget problem at få boligsikring m.m. Problemet er at jeg selv skal finde en bolig...og der er ikke nogen ! Jeg har set på 2 lejligheder men de er i rigtig dårlig stand. I det ene hang loftet ned i en stor bue på et af værelserne og i det andet gynger gulvene på 1.sal så man næste ikke tør træde på dem.

Jeg kan slet ikke byde mine børn at bo sådan et sted.

Vi bor i en lille by så lige nu ser det meget håbløst ud. Jeg vil bare så gerne undgå at mine børn skal skifte skole og børnehave. Om nogle år starter jeg forhåbentlig på uddannelsen til jordemoder og så kan vi risikere at skulle flytte. Så vil helst ikke have at de skal flytte flere gange.

Vi var først blevet enige om at blive under samme tag til huset kan blive sat til salg (1-1,5 år) men kan godt mærke at det ikke går.

Min mand siger godt nok at vi bare kan blive her men samtidig leder han konstant efter noget jeg og børnene kan bo i. Jeg er stresset over at jeg ikke rigtig ved hvad der skal ske.

18-04-2012
h76
h76

Også et kram herfra...

Har du været på kommunen?? For når I skal skilles og børnene skal bo hos dig, bliver du enlig mor og kommunen har vist derfor pligt til at hjælpe, med bla. børnetilskud, ekstra SU, bolig osv.

Håber du finder en løsning!

18-04-2012
LuluLulu26
LuluLulu26

Tak til jer alle....det værste lige nu er at jeg ikke kan finde noget at bo i. Jeg vil så gerne finde noget her så børnene ikke skal skifte skole og børnehave samt så de stadig er tæt på deres far.

18-04-2012
h76
h76

Tanker herfra, trist....

17-04-2012
schweizmor
schweizmor

Kram og mange ønsker om at i får det hele til at gå op...

17-04-2012
PepsiMax
PepsiMax

For pokker da osse:((det lyder rigtig hårdt........

KRAAAAM Jannie

17-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...