Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kan man gå ind i Matas

og spørge dem, og de vil give en makeup på, vise hvordan det skal gøres og anbefale hvilken makeup, der passer til mig? Skal man aftale en tid eller kan man ofte få det gjort med det samme? Jeg håber mit indlæg bliver sendt, og at jeg kan se jeres evt. svar, for Libero har da godt nok været meget umulig her de sidste to dage.

18-04-2012
Lofl f
Lofl f

Det lyder fedt Volvohund. Jeg bor i Århus.

18-04-2012
Lofl f
Lofl f

Nå jamen det kan da være, at jeg skal til at planlægge mit første besøg i bodyshop så. Sådan en er vist ikke helt umulig at opdrive her i byen, men Matas er nu stadig lidt nemmere at komme til, så måske jeg skal starte med at spørge der, om det kun er konsulenter eller hvordan det foregår. Så kan jeg altid tage i Bodyshop hvis det er.

Jeg kan overhovedet ikke finde ud af at lægge makeup, så det er helt fra bunden jeg skal lære det. Jeg skal til bryllup (det fylder enormt meget i mit hoved), så ville gerne lige lære at lægge en lille makeup. Jeg har kigget lidt på priser ved kosmetologer, og jeg har slet ikke råd til sådan et eftersyn, selv om jeg godt kunne tænke mig det, hvis jeg også skal have bare lidt makeup og børster og sådan noget. Det har jeg vist i forvejen slet ikke råd til.

Tusind tak for svar! :)

18-04-2012
Lofl f
Lofl f

Min tanke er at det er et tilbud de har ind imellem,men ikke noget de kører fast....

men tag da ind og spørg dem ad,det skar der jo ikke noget ved:0)

K.Jannie

18-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...