Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

bløder under graviditet!

idag er jeg 10 uger + 3 dage og har blødt selvom jeg ikke har haft samleje.. er der andre som har oplevet dette..? det var første gang idag jeg havde tid hos egen læge og første gang idag morges jeg blødte, min læge fortæller mig så at det kan være tegn på abort.. så selvfølgelig bliver min mand og jeg meget bekymrede og kede af det. jeg fik heldigvis en akut tid hos en gynækolog og blev undersøgt. gynækologen fortalte at min blødning var stoppet og at alt så ud som det skulle være. jeg så min lille baby bevæge sig aktivt for første gang idag og fik et billede med og med et stort smil og glæde kom min mand og jeg hjem igen.. :D

20-04-2012
Nuray
Nuray

Jeg havde også blødninger i 3 måneder i denne graviditet.. de mener også det var hormonelleblødninger (mens).. og jeg STYRT blødte.. vi + læger troede jeg havde  aborteret HVER gang.. Men har termin om 3 uger, så det kan sagtens lade sig gøre.. MEn ingen tvivl om vi var skide skræmte HVER gang.... Håber det går i ro igen

27-04-2012
Minnie83
Minnie83

Jeg havde alm mens. i et halvt år første gang. Nedtur! Ikke engang der kunne jeg blive fri for de latterlige bind, hvilket jo bestemt er en af mine +'er ved en graviditet ;-)

2. gang styrtblødte jeg i uge 32 - uden nogen form for provokation. Blev indlagt og undersøgt i hoved og r**, men intet og ingen forklaring.

Det skal så siges, at jeg har enormt sarte slimhinder, så jeg bløder også let andre steder fra (næse, tandkød)

Jeg er gået så nogenlunde fri denne gang (3.gang) - har enkelte gange haft meget lidt (under en 5'er i størrelse) blødning.

26-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg kan godt forstå at i blev forskækket:(.......

Men dejligt at du blev tjekket og at alt så fint ud,det er såå fantastisk at se ens lille spir i maven :)

God weekend:)

K.Jannie

20-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 9 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...