Skoleudsættelse

Nogen af jeres børn, der har ventet med at komme i skole??   Tobias er 5 år og skulle efter sommerferien flytte stue da de kommer på en før skole stue hvor de træner at komme i skole. Tobias skal så vente 1 år da han ikke er klar, og leger meget med dem der er 1 år yngre end ham, og hverken mentalt eller fysisk er klar til de krav der vil blive sat for ham, når han kommer i skole. Så han bliver 7½ før han kommer i skole. Vi har det godt med at han venter, for hellere 1 år for sent end 1 år for tidligt. Og ved at vi venter bliver han 100% klar og det vil vi helst han er, så han bliver glad for det og ikke en pinsel fordi han ikke kan følge med de andre.   Nogen af jeres der har ventet???

22-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Har ingen erfaring selv, men kender nogen vis søn kom afsted og han måtte tage to år i børehaveklasse, hvor jeg tror det ville ha været langt bedre for ham at være blevet et år længere i bh.

7 1/2 år er måske højere end gennemsnittet, men I som forældre kender Tobias bedst og synes det lyder fornuftigt at I i dialog med bh har taget den fælles beslutning.

22-04-2012
Bir
Bir

Han er fra Februar 07 så derfor bliver han lidt gammel før han starter, men hellere det end han slet ikke er klar til næste år det vil jo også være synd.

Vi lytter helt klart til hvad børnehaven siger og det er derfor vi har taget valget, så må vi klare de problemer hvis der kommer nogen med at han er ældre end de andre.

Ved der er nogle stykker i børnehaven nu der skal starte i år der er 7 og 7½ år før de starter.

22-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor

Det er børnehaven der har foreslået det, for hans skyld og oså vores, og det at han ikke skal presses afsted, så hellere han er helt klar.

Har aldrig kunnet li at gå i skole fordi jeg ikke kunne følge med de andre, og blev mobbet siden 1. klasse pga af det og det skal han ikke opleve.

22-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...