Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

2 børn og alene om putningen

Har brug for lidt råd fra jer... Sagen er den: min mand arbejder fra ca nu af og til en gang langt efter sommeren til sent om aftenen... Normalt har vi jo været sammen om at putte ungerne, Johannes kl 19 og Gustav 19.30... Dette er gået fint, men efter som mark arbejdet nu kalder er jeg ofte alene om at putte drengene, hvilket jeg ikke har noget i mod, der er bare et problem... Gustav vil ikk være alene når jeg puttet Johannes så han skal med på liftet, men han vil heller ikk være alene inde i vores soveværelse imens jeg puttet Johannes på hans eget værelse. Problemet er så at han er nød til at være inde på værelset sammen med Johannes og jeg (vi har altid brugt at blive ved børnene til de sover) men Johannes kan bare ikke jobcentre sig om at falde i søvn når Gustav også er der... Har forsøgt at lade Gustav sidde sammen med os, lade ham sidde i den anden ende af værelset og se film, men det hjælper ikke. Så tænkte jeg at jeg muligvis kunne putte dem samme tid, men begge drenge skriger hvis ikk jeg er ved siden af dem hele tiden... Hvad f....n gør jeg... Allerede nu er jeg helt opgivende ved tanken om hvordan pokker dette skal lade sig gøre hele sommeren... Og det duer jo ikk at de ikke får søvn nok fordi jeg ikk kan finde ud af at putte dem ordentligt HJÆLP

23-04-2012
PepsiMax
PepsiMax

Jeg tror ogsaa du er noed til at aendre putteritualerne.

Kunne du evt gaa rundt og toemme opvasker, ligge toej paa plads, stryge eller andet du kan "pusle" med, saa de kan hoere dig, men at du ikke sidder i rummet ?

Det vil selvfoelgelig tage tid at indfoere det, men den tid er sikkert givet godt ud paa laengere sigt *s*

24-04-2012
schweizmor
schweizmor

De har samme værelse... Men Gustav sove inde ved os, det har han stort set altid gjort... Johannes kan også sagtens sove hos os men han vågner ufattelig tidlig når han siver i vores soveværelse (kl4)

Tak for jeres ider, hvad pokker gør enlige med to børn :)

23-04-2012
PepsiMax
PepsiMax
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...