Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Åhh de marreridt :´(

Ja nu nærmer fødslen sig. imorgen er jeg 36+, fredag er der scanning og muligvis venindingsforsøg af den lille trold. Vi skal muligvis have kejsersnit 39+. Så 3 uger igen. Vi var for en uges tid siden inde og se den fødestue, hvor vores lille pige, Liv, blev født og døde. Nu er marreridtene bare begyndt at komme.. jeg drømmer om blå, døde babyer, jeg går rundt med, døde børn i vuggen. Baby der er i live, som får det mega varmt så den skal i køleskabet og dør. Ja det sidste lyder virkeligt sygt... Men jeg sover dårligt i forvejen og nu er det her kommet til... Ja puha.. magter simpelthen bare ikke at miste igen.. og det værste er, selv om alt er ved at være klart, så tror jeg faktisk ikke på at vi får en levende baby denne gang... :´(.... Puha.. havde lige brug for luft...

23-04-2012
Minnie83
Minnie83

Jeg kan levende sætte mig ind i hvordan du har det. Og jeg syntes det er rigtigt godt at du skriver om det - det er nemlig også en måde at få det ud af systemet på.

Som du ved, har jeg selv skrevet en del om Lukas efter han fik gulsot. Slet ikke en sammeligning med hvad der skete med Liv, men måden at komme af med sine tanker og følelser, tror jeg også du kan bruge (og det gør du jo).

Tidligere har jeg haft kræft, og dengang skrev jeg mig også ud af tankerne. Det var rigtigt rart at skrive, men jeg skulle ikke selv læse det igen, så brød jeg bare helt sammen.

Du skal tro på at jeres lille Lucas kommer sund og rask ud - jeg er sikker på at det går sådan.

24-04-2012
HrRarFar
HrRarFar

Harrie: det er faktisk det "sjove" ved det.. jeg har simpelthen så travlt, med mange ting så jeg ikke får de tanker.. Men når jeg falder i søvn, så kommer de i drømmene, og så vågner jeg med en træls følelse indtil jeg kommer indtil jeg kommer igang med dagens gerninger..

23-04-2012
Minnie83
Minnie83

KRAM minie83.......

Jeg kan godt forstå at du er nervøs,det har selvfølgelig uden tvivl, været en hver mor´s maridt det du har været gået igennem med Liv:(

Jeg er selv nervøs for om alt forløber normalt og at vi får en rask baby med hjem.Det er normalt at drømme om baby(også desværre maridt) op til fødslen.

Jeg er sikker på at i nok skal klare de sidste 3 uger, med støtte af hinanden og at i får en dejlig baby dreng med hjem:))

K.Jannie

23-04-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Der er lavet en speciel fødselsplan for mig, da de godt ved at jeg er bange for at miste igen.. Ang. psykolog, så har jeg gået i et par år, men tænker de næste 3 uger "bare skal gå" vi er også gode til at snakke sammen her hjemme - heldigvis.

Ja - jeg er bare træt at drømmene om døde børn, for dem havde jeg også inden vi mistede Liv.

23-04-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...