Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Søn på 9mdr og gravid igen

Hej jeg kan ikke rigtig finde ud af om det er lidt tidligt men jeg har en søn på snart 9 mdr og har lige testet positiv ved ikke helt hvad jeg skal tænke .   hvad mener i syntes i det er for tidligt ?

24-04-2012
Kristiansen91
Kristiansen91

altså er ret dårlig til at formulere mig rigtig men vi har ikke et sekund været i tvilv om at ville have dette barn vi aftalte allerede da vi ventede nr 1 at der ikke skulle være så meget aldersforskel på dem men det var ikke lige tanken at den allerede skulle komme når nr 1 ikk engang har rundet 18mdr men vi glæder os rigtig meget .

Evatrine: vores lille guldklump har været en rigtig skrige ballon han skreg konstant fra han var 14 dage gammel så frygter måske lidt hvad vi kan forvente fra den næste . men det hjalp med kiroprakter :D

27-04-2012
Kristiansen91
Kristiansen91

Jeg blev selv gravid 2. gang, da min pige var 7 mdr. Jeg havde slet ikke fået min mens, så var ikke kommet ordenligt i gang med p-pillerne! Så vi ramte bare helt rigtigt åbenbart!
Vi var slet ikke i tvivl og valgte at få abort. Jeg opdagede det allerede i 3. Uge, så de kunne faktisk næsten ikke se det på scanningen.
Vi synes det var for tæt! Vores datter ville kun være 16 mdr når nummer to kom, og det synes vi var for tæt! Vi vil gerne nyde børnene mens de er små! Vi følte ikke der ville være nok tid til at kunne nyde to børn så tæt.... Ved ikke om det giver mening!
Er nu planlagt gravid med nummer to, og vores datter vil være lidt over 2,7 når hun skal være storesøster! Jeg tror på at både vi og hun vil være meget mere klar til den tid, end vi havde været ved 16 mdr.

24-04-2012
Majs85
Majs85

Stort tillykke! Det er da fantastisk at du kan blive så hurtig gravid! Har selv en søn på 9 måneder og vil hellere end gerne, at det var mig. Jo selvfølgelig bliver dt hårdt, en det er det nu altid med helt små børn.

Jeg synes du er rigtig heldig! Stort tillykke herfra:-)

24-04-2012
bonnieogmads
bonnieogmads

nej, vi har selv to piger med 15 mdr mellemrum hvor den lille kom trods ppiller forbrug.. de er 14 mdr og 2,4år nu og har rigtig stor glæde af hinanden allerede..

24-04-2012
laksepige
laksepige

Jeg synes det er alt for tidligt - sorry.. Men omvendt ku jeg ikke vælge en abort... Nu ved jeg ikke om i har beskyttet jer eller noget, men min generalle holdning er egentlig, at har man ikke brugt nogen form for beskyttelse, jamen så må man tage konsekvencerne af det.. Det skal på ingen måde lyde surt - overhovedet..! Men det er bare min mening..

Et forsigtigt tillykke herfra:)

24-04-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...