Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det gjorde sørme ondt !

I går fik mine børn (pige på 8 år og dreng på 4 år) besked om at vi skal skilles. Jeg har fundet et hus som børnene og jeg flytter ind i inden længe. Aldrig har jeg set min datter så ulykkelig. Jeg var selvfølgelig forberedt på at hun ville blive ked af det...men ikke så meget. Hun græd stille det meste af aftenen. Jeg fortalte dem det sidst på eftermiddagen. Da hun var kommet i seng kunne jeg lidt efter høre hulk fra værelset. Jeg gik ind til hende og vi fik snakket det hele i gennem igen. Derefter kom hun med ind i min seng og så lå vi ellers tæt sammen og småsnakkede til hun faldt i søvn. Når mine børn er ulykkelige er jeg 1000 x mere ulykkelig. Det gør dælme ondt det her !!!

25-04-2012
h76
h76

Tak for jeres rigtig søde svar. Nu er der gået nogle dag og børnene har vænnet sig til tanken. Nu er de begyndt at glæde sig til vi flytter for som min datter siger: "mor, nu har jeg 2 steder at blive forkælet". Desuden gider hun heller ikke at høre på vores konstante gnaven af hinanden som hun siger :-)

Så er slet ikke i tvivl om at det bliver godt for os alle.

Til jer der har fulgt med ang vores økonomi som lå i ruiner: Vi har været i banken i dag og det så slet ikke så sort ud. Børnene og jeg får godt 6000 kr at leve for og manden får godt 3000 kr at leve for (det er udelukkende til mad, tøj og fornøjelser). Så det skal nok gå. Jeg har mulighed for lidt ekstra i form af studielån hvis det skulle blive nødvendigt.

HPP: Det gør mig ondt at du også står i den dumme situation. Håber i klarer det nogenlunde.

27-04-2012
h76
h76

Det er aldrig nemt at blive skilt, hverken for forældrene eller børnene. Kram til dig.

27-04-2012
Ebis
Ebis

Kære du.

Jeg står i den helt samme situation. Dog skal vi først fortælle vores børn det på søndag.

Jeg har efter 6 års ægteskab accepteret, at jeg ikke er lykkelig i mit liv sammen med min mand. Jeg elsker ham som far til mine børn og som min ven men jeg elsker ham ikke som min ”kæreste”.

Tirsdag flytter jeg i lejlighed og planen er, at ungerne på 9 og 7 skal være 7/7 hos mor og far.

Der er ingen drama eller surhed mellem min mand og mig. Min mand er selvfølgelig meget meget ked af situationen da han slet ikke føler som jeg. Han forguder mig og elsker mig over alt på hele jorden. Han kan ikke forestille sig en hverdag uden mig. Det er enormt hårdt, at smadre en anden persons liv men jeg har valgt, at jeg bliver nød til, at tænke på mine behov denne gang. Dette også selvom mine børn og mand bliver såret.

Da jeg ikke har fået købt møbler endnu og først skal dette tirsdag, starter ungerne ud med, at være ved far – Jeg henter dem så efter skole fredag. Mit mål er at lejligheden er så meget klar, at vi kan slappe af i den og sammen kun skal finde nogle småting, der gør, at ungerne kan være med til at indrette deres ”morhjem” Jeg har dem så til næste fredag, hvor far så henter og sådan skal det så fortsætte fremover… håber jeg.

Min mand tror jeg, bliver boende i vores hus. Dette ligger ca. 2 km fra ungernes skole. Min lejlighed er inde i byen og der skal ungerne så med bus for at kunne bevare deres nuværende skole. Heldigvis har jeg fundet en lejlighed, der gør at de kun skal med 1 bus. I starten tager jeg med frem og tilbage men med tiden skal det selv kunne klare den tur. Jeg er fortrøstningsfuld.. og det hele skal nok gå.

Hvordan fortalte I jeres børn det? Jeg har planer om, at vi sammen (Ungerne og jeg) gør rent på deres værelser.. og sorterer… Her vil jeg lige så stille tale om deres venner, som har deleforældre… så de får sat nogle positive ting på en sådan situation.

Når vi har gjort rent på værelserne skal vi alle 4 lege med tog/LEGO og her vil jeg og far så fortælle dem, at vi nu skal til at bo 2 steder..

Jeg vil sige til dem, at de har alt ret til at være sure, skuffede og kede af det.. bare de bliver gode igen og vi kan tale sammen når de trælse følelser melder sig.

Det bliver en hård tid.. men jeg er sikker på, at lyset venter forude :-)

Stort knus til dig.

25-04-2012
HPP
HPP

Ahh det er helt sikkert benhaardt for boernene og naar vores boern har "ondt" saa har vi det ogsaa.

Tanker herfra

25-04-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...