Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp til valg af køkkenmaskine.

Jeg er på udkik efter en køkkenmaskine. Synes Kenwood major mk020 6,7 L skål virker som en rigtig god maskine. Men så har jeg læst at der skulle være en rille i bunden af stålen, hvor der sætter sig dej og ikke kan gøres ordentligt ren. Plus at den ikke kan røre en mindre dej ordentligt sammen. Altså den skulle være fantastisk til store rugbrødsdeje, men en lille kagedej skulle den så ikke kunne røre sammen. Og det er ikke hensigtsmæssigt iforhold til hvad jeg skal bruge min maskine til. Synes bare heller ikke kitchen aid'en har fået gode anmeldelser og så er jeg altså på bar bund. Så kom med alle jeres erfaringer og ris og ros til de forskellige køkkenmaskiner:-)  

25-04-2012
Sille719
Sille719

Jeg har altså også en major, og ELSKER den. Har aldrig oplevet den ikke kunne røre mindre ting! Og mht rengørin skrubber jeg den altid lige, og sætter den så opv maskinen. Den er da helt ren, hver gang. Så det har jeg aldrig hørt.

Jeg piske creme og flødeskum i den, rører fars, bolle dej, rugbrødsdej, diverse gærdeje, og også tynde, flydende kagedej til fx cupcakes.... UDEN problemer

25-04-2012
AKBR
AKBR

Jeg har lånt min mors gamle kenwood chef, men jeg vil rigtig gerne have en Kenwood Major KM020.

Jeg bager rigtig meget fordi min datter lige har fået cøliaki, så det kunne være rart med en større skål så jeg kunne bage store portioner ad gangen.

Hvis kitchen aid havde en med større skål ville jeg måske overveje den da motoren sidder anderledes og den så udnytter effekten bedre en kenwood gør.

Jeg er blevet anbefalet en der hedder Bjørn Teddy, det er en mere proffesionel røremaskine.

25-04-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...