Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Er det nomalt ikke at have symptomer endnu

Jeg er 4+1 uge henne, og er allerede sat i gang med at skulle have taget blodprøver og diverse andet. Jeg blev testet positiv for 4 dage siden, men utallelige test der alle viste positive. Min læge konstaterede ligeledes at jeg var gravid, men hvorfor føler jeg mig så ikke gravid? Jeg har hverken kvalme, er svimmel eller harondt i brysterne. Hvornår begynder man at kunne mærke noget? :) Håber I kan hjælpe en første-gangs-fødende :)

26-04-2012
Gravid2770
Gravid2770

Det er ikke sikkert at du mærker ret meget til det nu. Der kan nå at ske mange ting de nsæte måneder. Det er meget forskelligt.

Jeg har 3 fødsler og 3 forskellige graviditeter bag mig. Dog kunne jeg godt havde været foruden med kvalme i 7 uger, elefantfødder og de 25 kg som jeg tog på anden gang jeg var gravid. Eller de 26 kg som jeg tog på sidste gang og lå på sofanen den sidste måned fordi jeg var bare såååååååååå træt...

 

Men ellers tillykke

26-04-2012
Nettekob
Nettekob

Det er slet ikke sikkert du kommer til at få disse symptomer. I min første graviditet havde jeg det super godt, men havde derfor også svært ved at tro jeg var gravid - selv efter første scanning.. Anden gang var en helt anden snak.. Der startede kvalmen/opkast omkring uge 7 og varede resten af den graviditet(var gravid til 13+noget).. Håber for dig, at du slipper let igennem:) Og stort tillykke herfra:)

26-04-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...