Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjemme gående ..

Lige for tiden er jeg på kontanthjælp og er hjemmegående med bækkenløsning .. hurra hurra for det .... :-(   I starten var det lidt "fedt" fordi jeg må ikke lave de store fysiske ting, og kan ikke komme i aktivering, da Brønderslev kommune ikke har så meget at tilbyde af aktiveringsmuligheder .. og tænkte jeg, at det kunne være fedt at bare gå der hjemme indtil jeg skal på barsel (om 1 lille månede til). Men nu har jeg allerede gået hjemme siden slutningen af Marts, og det er allerede drevet mig til vanvid .. Jeg ville så meget ønske nu at jeg ikke have bækkenløsning, og kunne komme i aktivering.. komme ud og lave noget og bare være lidt social .. men nej nej sådan er det ikke .. Sidder mere eller mindre hver dag og venter på min kæreste skal komme hjem, for han er dagens højdepunkt, og det er lidt trist egentligt at tænke på at der ikke nogle gange kan være andet end ham, der lige nu være dagens højde punkt, som venner eller familie lige kommer og besøger lille ensomme triste mig? men de skal jo arbejde eller også er de i skole .. og det skal de også passe .. Min kæreste forstår mig fuldt ud og han er der virkelig der for mig, for han er virkelig ked af over hver morgen at skulle "forlade" mig alene hjemme, og vide at jeg bare sidder og laver ingenting og bare vente på ham .. han er også kommet til at tage en fri dag en gang i mellem, fordi han ikke vil have jeg bliver så ked af det og ensom .. og det er bare så sødt af ham, men det kan han jo ikke blive ved med, for han skal jo passe sin uddannelse, og det gør han jo også .. men stadig, han kan ikke være der for mig hele tiden, selv om han rigtigt gerne vil .. men han er da begyndt og muntre mig lidt ekstra op, når han kommer hjem :-) - her i sidste uge kom han med en lille bitte æske, rigtigt pænt pakket ind, og pakkede gaven op, og der i lå der de pæneste øreringe, halskæde og fingerring og så begyndte jeg at store tude, for det var så sødt af ham 3 - og han kommer også en gang i mellem med en lille blomst eller to og rigtig forkæler mig, han gør virkelig alt for at gøre mig glad - han bliver bare verdens bedste far og er verdens bedste mand :-D   ved ikke hvor jeg lige ville hen med det her, men det bare lidt rart at komme ud med det :-)

26-04-2012
phillicia
phillicia

Ved udenmærket godt hvad jeg vil, jeg er allerede uddannet Salgsassistent, og mangler bare at finde en arbejdsplads, men lige nu er det lidt svært, fordi jeg er gravid, men satser stærk på efter barslen at jeg har fundet en arbejdsplads .. så uddannelse mangler jeg altså ikk :-)

26-04-2012
phillicia
phillicia

Ja det var da en Idé, som jeg tror jeg vil tage til mig :-D For vi er ikke millionære, så vi kan jo lige så godt begynde nu og kigge på det hele :-D - Taak :-D

26-04-2012
phillicia
phillicia

Hej..

Jeg ville bar ekomme med en idé, for det er da mega irriterende at gå og kede sig.. Da jeg gik på barsel, og skulle have de 4 uger til at gå, lavede jeg dåbs invitationer.. Vi vidste det blev en pige, og vi havde bestilt lokale og det hele, så vi vidste detaljerne..

Men ellers kan man jo bare lave dem helt klar, så de bare skal udfyldes, med dato, sted osv :-)

 

Håber du får dagene til at gå, før vidunderet kommer :-D

 

Louise med Natalie på 2,3 år :-D

26-04-2012
Thulstrup
Thulstrup

Jo er da meget kreaktiv, men det er ikke altid jeg lige gider, for det ikke lige altid sjovt og så kan jeg bedst lide at være kreaktiv sammen med andre .. men det mere det at være social og komme ud, men der er ikke så mange at komme ud til, fordi folk arbejder eller går i skole og der er heller ikke nogle aktiviteter her i byen man lige kan lave .. men tager forbi kommunen i næste uge og ber dem om at finde et eller andet, for jeg vil bare ikke sidde her og kukkelure dagen lang .. de må da finde på et eller andet jeg kan lave, for Aalborg kommune havde rigtigt, rigtigt mange muligheder inden for aktivering, og der var faktisk frit valg på alle hylder .. og så kan det ikke passe at brønderslev kun har 2 aktiveringsmuligheder :S

26-04-2012
phillicia
phillicia

Bor i Dronninglund, er lige flyttet her til igen, efter at have boet i Aalborg i 3 år.

Vi venter vores første barn og er 21 :)

26-04-2012
phillicia
phillicia

Øv det lyder rigtig træls, har du ikke en hobby du kan sidde og hygge dig med?

Kender det selv går hjemme som ledig, og så sjovt er det ikke i længden.

Hvor bor du henne i Brønderslev? Bor selv i jerslev så det er ikke så langt væk.

Har selv en søn på 5 år og er 32 år hvad med dig?

26-04-2012
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...