Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Lofl

Jeg så lige, at du i en anden tråd ikke kendte til begrebet spise/hyggeaften i vuggestue/børnehave. Her hos os er det 'meget' brugt (som i et par gange om året), og vi har også forældrekaffe ca. 4 ganeg om året. Det er så fredag fra 14.30 til 16 (i SFO'en er det vidst allerede fra kl. 12......) - hvor forældrene kan få kaffe og gerne medbringe kage og så hygge med børn og andre forældre. Det er en rigtig god måde at lære andre forældre og børn bedre at kende, både spiseaftnerne og forældrekaffen, så synes da bestemt, at du skal foreslå det i din institution *SS* Udover dette er der så fx. cirkus eller andet ungerne har 'sat op' og arbejdsweekend :o)

26-04-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tak Mykle! Det er også rart at høre, at andre har succes med det, inden jeg skal foreslå det. Og nu har jeg jo så både aftensmad og kaffe at foreslå.

Arbejdsdag har vi allerede, vi var faktisk af sted i weekenden. Desværre var der kun én ud over dem fra forældrerådet (og deres familier), så man kan kun håbe på, at et andet arrangement får flere tilmeldte.

Hvordan går det forresten med dig? Jeg har tænkt meget på dig de sidste dage ...

26-04-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...