Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvilket bryst?

ja, problemet er, at mit ene bryst er helt blødt og det andet er helt hårdt (begge lader til at give godt med mælk)... Nu er jeg så i tvivl -- skal jeg lægge ham det hårde lidt oftere for at få tømt ud eller oftere til det bløde for at sætte produktionen op? - eller skal jeg bare blive ved med at skifte for hver gang jeg ammer? Hvad siger I, kloge kvinder? :-)

29-04-2012
Mama-K
Mama-K

Tak for svaret, Nadia.
Jeg er lidt i tvivl om hvorvidt der er fare på færde... Brystet er ømt når det er helt stramt, men SLET ikke på samme måde som da mælken løb til!

Er brystbetændelse dét, der kan give trøske i baby's mund? - Altså en svamp. ? Eller er brystbetændelse noget for sig selv?

29-04-2012
Mama-K
Mama-K

Da jeg ammede var det ene bryst også altid hårdere end det andet. Hvis det er ømt og gør ondt så læg ham til det først, da du ellers risikere brystbetændelse. Hvis der ikke er fare på færde så fortsæt med det du gør nu. :)

29-04-2012
NadiaP1
NadiaP1

Jah ok... Du tror ikke, brystet bare vil overproducere ENDNU mere mælk ??

29-04-2012
Mama-K
Mama-K

Hvis det hårde bryst er ømt, så ville jeg helt klart lægge ham til der først, og lade ham tømme så meget han kan/vil, og så supplere med det bløde bryst.

29-04-2012
julebaby
julebaby
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...