Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

På tur med den lille

Hej i dejlige erfarne kvinder. Jeg håber meget I kan hjælpe mig, for er lidt i vildrede om hvad jeg skal gøre. Manden og jeg er FDF'er og FDF har et arrangement på Lolland i efterårsferien som vi begge MEGET gerne vil med til, jeg kan dog ikke finde ud af, om det er smart at tage afsted når ikke bette fisen er mere en ca 2 måneder. Vi skal sove inde, har adgang til badeværelse og køkken, så det er ikke noget primitivt vi skal på. Mine spørgsmål lyder: Ville I tage en baby på ca 2 måneder med på tur fra Nordjylland til Lolland? Hvordan var søvn- og spisemønster da jeres børn var ca 2 måneder? Håber I kan give lidt svar og gode råd :)

29-04-2012
Christina9870
Christina9870

katomor: jeg har bare ikke hørt meget godt om dem...

nettekob: det bliver ikke tit vi skal rejse så langt, har vi ikke økonomi til, så jeg tror nu også nok at det går hvis bebs sidder der lidt mere end 1 time ad gangen.

30-04-2012
Christina9870
Christina9870

Så længe det ikke er vher dag man tager en lang tur i autostolen så går det nok. Det var hvad jeg fik at vide. Vi havde selv en på 6 uger med da vi var en uge i campingvogn. Det var helt nede på jorden og gik fint.

30-04-2012
Nettekob
Nettekob

Mange tak for svar, har helt sikkert gjort beslutningen meget lettere :)

Det bliver en tur hvor farmand skal have en gruppe unger, men hvor jeg bare skal være med som en ekstra hånd, så jeg har god tid til bette fisen :)
Og dem vi skal kører med ved vi skal have bette fisen med, og er indstillet på at det giver flere pauser, så det er heldigvis ikke noget problem :)

Har hørt noget om at det vist anbefales at de ikke er i autostolen mere end 1 time ad gangen, men må jeg lige undersøge når vi kommer tættere på.

30-04-2012
Christina9870
Christina9870

Vi var afsted, da Frederik var 6 uger - var bondegårds ferie med en flok venner - forholdene nok næsten som spejderlejr. Jeg synes det fik dejlig nemt og nød at der bar en masse der gerne hyggede omkring - søvn, bryst gik dejligt nemt - netop været afsted igen på samme tur - og vil sige at det var meget nemmere sidste år mht søvn osv

Så ville tage afsted og så blot sørge for god tid til transport mht hvor længe de må køre bil / der er hvis nogle begræninger

Så god tur herfra

29-04-2012
Katha
Katha
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...